ADAKAH KAMU SEDANG MENCARI
Firma Undang-undang di Belanda?

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Kami biasa bekerja untuk pelanggan tempatan dan antarabangsa.

Diperiksa Tahap perkhidmatan yang tinggi untuk setiap pelanggan, individu dan juga syarikat atau institusi.

Diperiksa Kami ada. Juga hari ini.

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam - Law & More

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

Pejabat Law & More ImageSiapa peguam di Law & More?

Kami adalah firma undang-undang Belanda yang dinamik dengan watak antarabangsa, khusus dalam pelbagai bidang undang-undang Belanda. Kami bertutur dalam bahasa Belanda, Inggeris, Perancis, Jerman, Turki, Rusia dan Ukraine. Syarikat kami menawarkan perkhidmatan dalam sebilangan besar bidang undang-undang untuk syarikat, kerajaan, institusi dan individu. Pelanggan kami berasal dari Belanda dan luar negara. Kami terkenal dengan pendekatan kami yang komited, mudah diakses, didorong, tidak masuk akal.

Anda boleh menghubungi Law & More untuk hampir semua perkara yang anda perlukan peguam atau penasihat undang-undang.

• Minat anda sentiasa penting bagi kami;
• Kami boleh dihubungi secara langsung;
• Temujanji boleh dibuat melalui telefon (+31403690680 or +31203697121), e-mel (info@lawandmore.nl) atau melalui alat dalam talian kami lawyerappointment.nl;
• Kami mengenakan harga yang berpatutan dan bekerja dengan telus;
• Kami mempunyai pejabat di Eindhoven and Amsterdam.

Adakah soalan atau situasi khusus anda tidak ada di laman web kami? Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami. Mungkin kami juga boleh menolong anda.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Sah berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan

Keadaan saya telah diselesaikan dengan cara di mana saya hanya boleh mengatakan bahawa hasilnya adalah seperti yang saya inginkan. Saya dibantu hingga berpuas hati dan cara Aylin bertindak boleh digambarkan sebagai tepat, telus dan tegas.

10
Arsalan
Mierlo

Kaedah kerja peguam kami

1. Berkenalan

Ingin tahu tentang kedudukan anda dalam masalah undang-undang dan apa Law & More boleh buat untuk anda? Sila hubungi Law & More. Anda boleh berkenalan dan mengemukakan pertanyaan anda kepada peguam kami melalui telefon atau e-mel. Sekiranya dikehendaki, mereka akan menjadualkan janji temu untuk anda di Law & More pejabat.

2. Membincangkan kes
Semasa temu janji di Law & office kami akan mengenali anda lebih jauh dan membincangkan latar belakang dan kemungkinan penyelesaian dalam masalah undang-undang anda. Peguam dari Law & More juga akan menunjukkan apa yang dapat mereka lakukan untuk anda secara konkrit dan apakah langkah seterusnya yang boleh anda lakukan.

3. Pelan langkah demi langkah
Semasa anda memberi arahan Law & More untuk mewakili minat anda, peguam kami akan membuat kontrak untuk perkhidmatan. Kontrak ini menerangkan pengaturan yang telah mereka bincangkan sebelumnya dengan anda. Kes anda biasanya akan dijalankan oleh peguam yang pernah anda hubungi.

4. Mengendalikan kes
Cara penanganan kes anda bergantung pada pertanyaan hukum Anda, yang mungkin berkaitan dengan, misalnya, memberikan nasihat, menilai kontrak, atau melakukan proses hukum. Pada Law & More kami memahami bahawa setiap pelanggan dan keadaannya berbeza. Itulah sebabnya kami menggunakan pendekatan peribadi. Peguam kami selalu berusaha untuk menyelesaikan masalah undang-undang dengan cepat.

FAQ

Kos pengacara bergantung pada jenis tugas dan jangka masa.

Kos perkhidmatan undang-undang kami biasanya berdasarkan pada kadar setiap jam dan dikenakan secara berkala. Kadang kala, pengaturan harga tetap dapat dibuat. Law & More bersedia memberikan anggaran atau penyataan kos yang berkaitan dengan penugasan terlebih dahulu. Selepas itu, anda akan selalu mendapat spesifikasi yang jelas mengenai jumlah jam yang dihabiskan dan kerja yang dilakukan.

Law & More menggunakan kadar setiap jam berikut:

Peguam € 195 - € 225

Rakan kongsi € 250 - € 275

Semua kadar tidak termasuk 21% PPN. Kadar boleh disemak setiap tahun.

Law & More tidak berafiliasi dengan Lembaga Bantuan Guaman Belanda dan tidak menawarkan perkhidmatan berdasarkan 'penambahan'. Sekiranya anda ingin memenuhi syarat untuk mendapatkan bantuan undang-undang bersubsidi, anda disarankan untuk menghubungi firma guaman lain.

Tidak kira apa masalah undang-undang, peguam di Law & More dapat membimbing dan membantu anda dari awal hingga akhir sebarang perkara undang-undang, berdasarkan strategi canggih yang telah difikirkan dengan baik. Sama ada merangka dan mengkaji dokumen undang-undang atau memberikan nasihat undang-undang dalam kes anda, Law & More ada untuk anda! Firma guaman kami juga menawarkan layanan penyelesaian sengketa hukum dan proses pengadilan untuk bisnis dan individu, dan melakukan penilaian peluang dan risiko yang seimbang sebelum semua proses hukum. Selanjutnya, Law & More bukan sahaja menawarkan perkhidmatan undang-undang kepada anda sebagai penasihat dan litigator, tetapi juga tersedia untuk anda sebagai rakan tanding.

Untuk setiap masalah undang-undang, peguam di Law & More menerapkan strategi yang jelas yang terdiri daripada empat langkah: saling mengenal, membincangkan kes bersama, melaksanakan rancangan langkah demi langkah dan menangani kes itu.

Peguam kami biasa bekerja dengan pantas, jadi anda tidak perlu menunggu lama untuk menjawab e-mel anda atau salah seorang anggota kakitangan kami menghubungi kami melalui telefon. Kepantasan dan kepakaran sangat penting bagi kami, jadi anda boleh bergantung pada komunikasi dan pengendalian pertanyaan undang-undang anda yang cepat dan fokus.

. Law & More pasukan bekerja secara praktikal dan peribadi untuk kedua-dua syarikat dan individu antarabangsa dan nasional. Pejabat kami di Eindhoven and Amsterdam mempunyai waktu buka yang panjang dan kami buka pada waktu malam dan hujung minggu: dari Isnin hingga Jumaat dari 8 pagi hingga 10 malam dan pada hari Sabtu dan Ahad dari 9 pagi hingga 5 petang

Adakah anda seorang usahawan atau individu yang berhadapan dengan masalah undang-undang dan ingin melihatnya diselesaikan? Maka adalah bijak untuk memanggil peguam. Bagaimanapun, sama ada anda seorang usahawan atau individu, apa-apa masalah undang-undang boleh memberi kesan kewangan, material atau tidak penting kepada perniagaan atau kehidupan anda. Pada Law & More, kami memahami bahawa setiap masalah undang-undang adalah terlalu banyak. Oleh itu, tidak seperti kebanyakan firma undang-undang, Law & More menawarkan sesuatu yang tambahan kepada anda. Walaupun kebanyakan firma undang-undang hanya mempunyai pengetahuan tentang sebahagian undang-undang kita dan melakukan kerja secara rutin, Law & More menawarkan kepada anda, selain pengetahuan undang-undang yang luas dan khusus, perkhidmatan pantas dan pendekatan peribadi. Sebagai contoh, peguam kami adalah pakar dalam bidang undang-undang keluarga, undang-undang pekerjaan, undang-undang korporat, undang-undang harta intelek, undang-undang harta tanah dan pematuhan. Dan mengenai perniagaan, Law & More bertindak untuk usahawan dalam pelbagai cabang industri, pengangkutan, pertanian, penjagaan kesihatan dan peruncitan.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More sebagai firma guaman di Eindhoven boleh buat untuk awak? Kemudian hubungi Law & More, peguam kami dengan senang hati akan membantu anda. Anda boleh membuat janji temu

• melalui telefon: +31403690680 or +31203697121
• melalui emel: info@lawandmore.nl
• melalui halaman Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/

Peguam mana yang anda perlukan biasanya bergantung pada sifat persoalan undang-undang anda. Contohnya, adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai syarikat anda? Maka anda memerlukan seorang peguam yang pakar dalam undang-undang syarikat. Adakah soalan undang-undang anda mempunyai watak antarabangsa? Maka anda lebih baik dengan peguam yang pakar dalam undang-undang antarabangsa. Perlu juga diperhatikan bahawa sebagian besar pertanyaan hukum berkaitan dengan lebih dari satu bidang hukum, jadi penting untuk melibatkan seorang peguam yang memiliki pengetahuan tentang setiap bidang undang-undang yang terlibat.

Law & More adalah firma undang-undang yang aktif dalam bidang undang-undang korporat, undang-undang dan teknologi harta intelek, serta undang-undang buruh, undang-undang keluarga, undang-undang imigresen dan undang-undang harta tanah. Sebagai tambahan kepada pengetahuan kami mengenai undang-undang Belanda (prosedur), Law & More juga antarabangsa dalam skop dan sifat perkhidmatannya. Untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami, kami mempunyai pasukan pengacara dan ahli hukum pelbagai bahasa yang berbahasa Inggeris, Jerman, Perancis, Sepanyol, Turki, Rusia dan Ukraine.

Adakah anda mencari bidang undang-undang lain? Kemudian lihat halaman kepakaran kami yang menyenaraikan semua bidang undang-undang kami. Peguam kami adalah pakar dalam semua bidang yang disebutkan dan dengan senang hati akan membantu anda di mana-mana bidang.

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.