TGLM (TOM) MEEVIS LLM

Gambar Tom Meevis

analitik, strategik dan komunikatif

Perkhidmatan sangat penting bagi Tom. Anda tidak perlu menunggu lama untuk dia menjawab e-mel. Hubungan baik dengan pelanggan juga penting baginya. Penyelarasan yang baik dilakukan dengan klien mengenai apa yang berlaku dalam konteks tugasan. Melalui pendekatan analitiknya, Tom tahu bagaimana menilai keadaan yang kompleks secara sah. Dia berfikir sangat strategik untuk mencapai penyelesaian maksimum untuk pelanggannya. Dia mempertimbangkan semua pilihan.

Dalam Law & More, Tom berurusan dengan amalan umum. Dia adalah perunding dan litigator pejabat.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.