ADAKAH ANDA MENCARI FIRM UNDANG-UNDANG DI NEGERI?

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

 Kami biasa bekerja untuk pelanggan tempatan dan antarabangsa.

 Tahap perkhidmatan yang tinggi untuk setiap pelanggan, individu dan juga syarikat atau institusi.

 Kami ada. Juga hari ini.

Firma guaman di Eindhoven dan Amsterdam - Law & More

Mudah diakses


Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas


Peguam kami mendengar kes anda dan membuat rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi


Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

Siapa peguam di Law & More?

Kami adalah firma undang-undang Belanda yang dinamik dengan watak antarabangsa, khusus dalam pelbagai bidang undang-undang Belanda. Kami bertutur dalam bahasa Belanda, Inggeris, Perancis, Jerman, Poland, Turki, Rusia dan Ukraine. Syarikat kami menawarkan perkhidmatan dalam sebilangan besar bidang undang-undang untuk syarikat, kerajaan, institusi dan individu. Pelanggan kami berasal dari Belanda dan luar negara. Kami terkenal dengan pendekatan kami yang komited, mudah diakses, didorong, tidak masuk akal.

Anda boleh menghubungi Law & More untuk hampir semua perkara yang anda perlukan peguam atau penasihat undang-undang.

• Minat anda sentiasa penting bagi kami;
• Kami boleh dihubungi secara langsung;
• Temujanji boleh dibuat melalui telefon (+31403690680 or +31203697121), e-mel (info@lawandmore.nl) atau melalui alat dalam talian kami lawyerappointment.nl;
• Kami mengenakan harga yang berpatutan dan bekerja dengan telus;
• Kami mempunyai pejabat di Eindhoven dan Amsterdam.

Adakah soalan atau situasi khusus anda tidak ada di laman web kami? Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami. Mungkin kami juga boleh menolong anda.

Pasukan kami

Tom Meevis


Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela
Maxim Hodak


Rakan / Peguambela

Aylin Selamet


Peguam at
Sevinc Hoeben-Azizova


Penasihat Undang-undang
Saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan Law & More. Terdapat komunikasi baik dan cepat yang luar biasa, akibatnya apa yang saya perlukan pertolongan dapat diselesaikan dengan cepat. Dia pergi bekerja dengan cepat, langsung dan berhati-hati. Benar-benar disyorkan!

Zoë, Eindhoven

Saya dibantu dalam proses perceraian. Saya mendapat bantuan pasukan profesional yang berkelayakan. Perkara penting dalam bekerjasama adalah pendekatan peribadi kepada klien, dengan mengambil kira situasi dan kepentingan khusus pelanggan.
Jennifer, Eindhoven

Saya telah menghubungi Tom dua kali dalam 2 tahun kerana saya sangat memerlukan dalam kedua-dua kes ini nasihat undang-undang mengenai masalah besar dengan pelanggan. Dia selalu memberi saya langkah terbaik untuk mengambil, menolong saya dalam setiap saat, memahami dengan jelas pelbagai perbezaan dan kepentingan isu ini, dia sangat reaktif kedua-dua kali, dan kami dapat menjumpai perjanjian di luar mahkamah dengan pelanggan, dan di atas yang menjaga hubungan perniagaan yang mesra dan berterusan dengan pelanggan. Terima kasih!
Caroline, Barcelona

Saya melangkah ke pejabat dengan membawa kasut, dengan surat dari majlis di tangan saya bahawa tempat jagaan anak saya akan ditutup. Tetapi surat bantahan ditulis secara profesional sehingga pusat jagaan saya dapat dibuka selepas pendengaran! Karya teratas dihantar!

Syndra Osepa, Eindhoven

Tom adalah seorang pengacara yang sangat berpengetahuan yang melakukan tugas yang baik untuk menjelaskan kepada saya hubungan antara beberapa perkara undang-undang yang berbeza.
Coen, de Kok

Menerima nasihat profesional dalam masa yang dipersetujui. Sangat berpuas hati dan sangat mengesyorkan syarikat dan M.Hodak secara peribadi.
Vlad Dobrovinski, Amsterdam

Kaedah kerja peguam kami

1. Berkenalan
Ingin tahu tentang kedudukan anda dalam masalah undang-undang dan apa Law & More boleh buat untuk anda? Sila hubungi Law & More. Anda boleh berkenalan dan mengemukakan pertanyaan anda kepada peguam kami melalui telefon atau e-mel. Sekiranya dikehendaki, mereka akan menjadualkan janji temu untuk anda di Law & More pejabat.
2. Membincangkan kes
Semasa temu janji di Law & office kami akan mengenali anda lebih jauh dan membincangkan latar belakang dan kemungkinan penyelesaian dalam masalah undang-undang anda. Peguam dari Law & More juga akan menunjukkan apa yang dapat mereka lakukan untuk anda secara konkrit dan apakah langkah seterusnya yang boleh anda lakukan.
3. Pelan langkah demi langkah
Semasa anda memberi arahan Law & More untuk mewakili minat anda, peguam kami akan membuat kontrak untuk perkhidmatan. Kontrak ini menerangkan pengaturan yang telah mereka bincangkan sebelumnya dengan anda. Kes anda biasanya akan dijalankan oleh peguam yang pernah anda hubungi.
4. Mengendalikan kes
Cara penanganan kes anda bergantung pada pertanyaan hukum Anda, yang mungkin berkaitan dengan, misalnya, memberikan nasihat, menilai kontrak, atau melakukan proses hukum. Pada Law & More kami memahami bahawa setiap pelanggan dan keadaannya berbeza. Itulah sebabnya kami menggunakan pendekatan peribadi. Peguam kami selalu berusaha untuk menyelesaikan masalah undang-undang dengan cepat.

Artikel

Soalan yang kerap ditanya

Berapa kos untuk mengambil peguam?
Kos pengacara bergantung pada jenis tugas dan jangka masa.

Kos perkhidmatan undang-undang kami biasanya berdasarkan pada kadar setiap jam dan dikenakan secara berkala. Kadang kala, pengaturan harga tetap dapat dibuat. Law & More bersedia memberikan anggaran atau penyataan kos yang berkaitan dengan penugasan terlebih dahulu. Selepas itu, anda akan selalu mendapat spesifikasi yang jelas mengenai jumlah jam yang dihabiskan dan kerja yang dilakukan.

Law & More menggunakan kadar setiap jam berikut:

Peguam € 195 - € 225

Rakan kongsi € 250 - € 275

Semua kadar tidak termasuk 21% PPN. Kadar boleh disemak setiap tahun.

Law & More tidak berafiliasi dengan Lembaga Bantuan Guaman Belanda dan tidak menawarkan perkhidmatan berdasarkan 'penambahan'. Sekiranya anda ingin memenuhi syarat untuk mendapatkan bantuan undang-undang bersubsidi, anda disarankan untuk menghubungi firma guaman lain.
Apa yang dilakukan oleh peguam?
Tidak kira apa masalah undang-undang, peguam di Law & More dapat membimbing dan membantu anda dari awal hingga akhir sebarang perkara undang-undang, berdasarkan strategi canggih yang telah difikirkan dengan baik. Sama ada merangka dan mengkaji dokumen undang-undang atau memberikan nasihat undang-undang dalam kes anda, Law & More ada untuk anda! Firma guaman kami juga menawarkan layanan penyelesaian sengketa hukum dan proses pengadilan untuk bisnis dan individu, dan melakukan penilaian peluang dan risiko yang seimbang sebelum semua proses hukum. Selanjutnya, Law & More bukan sahaja menawarkan perkhidmatan undang-undang kepada anda sebagai penasihat dan litigator, tetapi juga tersedia untuk anda sebagai rakan tanding.

Untuk setiap masalah undang-undang, peguam di Law & More menerapkan strategi yang jelas yang terdiri daripada empat langkah: saling mengenal, membincangkan kes bersama, melaksanakan rancangan langkah demi langkah dan menangani kes itu.
Bilakah anda memerlukan peguam?
Adakah anda seorang usahawan atau individu yang berhadapan dengan masalah undang-undang dan ingin melihatnya diselesaikan? Maka adalah bijak untuk memanggil peguam. Bagaimanapun, sama ada anda seorang usahawan atau individu, apa-apa masalah undang-undang boleh memberi kesan kewangan, material atau tidak penting kepada perniagaan atau kehidupan anda. Pada Law & More, kami memahami bahawa setiap masalah undang-undang adalah terlalu banyak. Oleh itu, tidak seperti kebanyakan firma undang-undang, Law & More menawarkan sesuatu yang tambahan kepada anda. Walaupun kebanyakan firma undang-undang hanya mempunyai pengetahuan tentang sebahagian undang-undang kita dan melakukan kerja secara rutin, Law & More menawarkan kepada anda, selain pengetahuan undang-undang yang luas dan khusus, perkhidmatan pantas dan pendekatan peribadi. Sebagai contoh, peguam kami adalah pakar dalam bidang undang-undang keluarga, undang-undang pekerjaan, undang-undang korporat, undang-undang harta intelek, undang-undang harta tanah dan pematuhan. Dan mengenai perniagaan, Law & More bertindak untuk usahawan dalam pelbagai cabang industri, pengangkutan, pertanian, penjagaan kesihatan dan peruncitan.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More sebagai firma guaman di Eindhoven boleh membantu anda? Kemudian hubungi Law & More, peguam kami dengan senang hati akan membantu anda. Anda boleh membuat janji temu

• melalui telefon: +31403690680 atau +31203697121
• melalui emel: info@lawandmore.nl
• melalui halaman Law & More: https://lawandmore.eu/appointment/
Bagaimana saya tahu peguam mana yang saya perlukan?
Peguam mana yang anda perlukan biasanya bergantung pada sifat persoalan undang-undang anda. Contohnya, adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai syarikat anda? Maka anda memerlukan seorang peguam yang pakar dalam undang-undang syarikat. Adakah soalan undang-undang anda mempunyai watak antarabangsa? Maka anda lebih baik dengan peguam yang pakar dalam undang-undang antarabangsa. Perlu juga diperhatikan bahawa sebagian besar pertanyaan hukum berkaitan dengan lebih dari satu bidang hukum, jadi penting untuk melibatkan seorang peguam yang memiliki pengetahuan tentang setiap bidang undang-undang yang terlibat.

Law & More adalah firma undang-undang yang aktif dalam bidang undang-undang korporat, undang-undang dan teknologi harta intelek, serta undang-undang buruh, undang-undang keluarga, undang-undang imigresen dan undang-undang harta tanah. Sebagai tambahan kepada pengetahuan kami mengenai undang-undang Belanda (prosedur), Law & More juga antarabangsa dalam skop dan sifat perkhidmatannya. Untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami, kami mempunyai pasukan pengacara dan ahli hukum pelbagai bahasa yang berbahasa Inggeris, Jerman, Perancis, Sepanyol, Turki, Rusia dan Ukraine.

Adakah anda mencari bidang undang-undang lain? Kemudian lihat halaman kepakaran kami yang menyenaraikan semua bidang undang-undang kami. Peguam kami adalah pakar dalam semua bidang yang disebutkan dan dengan senang hati akan membantu anda di mana-mana bidang.
Bagaimana saya tahu peguam mana yang saya perlukan?
Peguam mana yang anda perlukan biasanya bergantung pada sifat persoalan undang-undang anda. Contohnya, adakah anda mempunyai pertanyaan mengenai syarikat anda? Maka anda memerlukan seorang peguam yang pakar dalam undang-undang syarikat. Adakah soalan undang-undang anda mempunyai watak antarabangsa? Maka anda lebih baik dengan peguam yang pakar dalam undang-undang antarabangsa. Perlu juga diperhatikan bahawa sebagian besar pertanyaan hukum berkaitan dengan lebih dari satu bidang hukum, jadi penting untuk melibatkan seorang peguam yang memiliki pengetahuan tentang setiap bidang undang-undang yang terlibat.

Law & More adalah firma undang-undang yang aktif dalam bidang undang-undang korporat, undang-undang dan teknologi harta intelek, serta undang-undang buruh, undang-undang keluarga, undang-undang imigresen dan undang-undang harta tanah. Sebagai tambahan kepada pengetahuan kami mengenai undang-undang Belanda (prosedur), Law & More juga antarabangsa dalam skop dan sifat perkhidmatannya. Untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami, kami mempunyai pasukan pengacara dan ahli hukum pelbagai bahasa yang berbahasa Inggeris, Jerman, Perancis, Sepanyol, Turki, Rusia dan Ukraine.

Adakah anda mencari bidang undang-undang lain? Kemudian lihat halaman kepakaran kami yang menyenaraikan semua bidang undang-undang kami. Peguam kami adalah pakar dalam semua bidang yang disebutkan dan dengan senang hati akan membantu anda di mana-mana bidang.