Semua orang perlu memastikan Belanda selamat secara digital

Setiap orang perlu menjaga keselamatan Belanda secara digital, kata Cybersecuritybeeld Nederland 2017.

Sangat sukar untuk membayangkan kehidupan kita tanpa Internet. Ini menjadikan hidup kita mudah, tetapi di sisi lain, menanggung banyak risiko. Teknologi berkembang pesat dan kadar jenayah siber meningkat.

Keselamatan siber

Dijkhoff (Timbalan Setiausaha Kerajaan Negeri Nederlands) mencatat di Cybersecuritybeeld Nederland 2017 bahawa ketahanan digital Belanda tidak terkini. Menurut Dijkhoff, setiap orang - pemerintah, perniagaan dan warganegara - diharuskan menjaga keselamatan Belanda secara digital. Kerjasama awam-swasta, melabur dalam pengetahuan dan penyelidikan, penciptaan dana khas - ini adalah bidang tumpuan paling penting ketika membicarakan keselamatan siber.

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.