DI PERLUKAN PEGAWAI KORPORAT? TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

Peguam Perniagaan

Adakah anda ingin menubuhkan syarikat? Atau adakah anda sudah menjadi usahawan? Sekiranya demikian, sudah tentu anda harus berurusan dengan undang-undang perniagaan. Pada saat penubuhan syarikat, anda harus menghadapi persoalan bentuk syarikat mana yang paling sesuai. Juga, semua jenis perjanjian harus dibuat. Selama bertahun-tahun banyak yang boleh berubah di dalam syarikat juga. Bentuk syarikat mungkin tidak sesuai lagi. Konflik mungkin timbul antara pemegang saham atau antara syarikat bersekutu. Atau mungkin syarikat anda tidak mempunyai aset cair yang mencukupi lagi. Law & More adalah pakar dalam bidang undang-undang perniagaan Belanda. Dari saat penubuhan hingga saat pembubaran syarikat, kami dapat memberi anda nasihat undang-undang dan fiskal.

Undang-undang orang yang sah

Kami di Law & More dapat menolong anda memilih borang syarikat yang betul. Perbezaan dapat dibuat antara bentuk dengan keperibadian sah dan bentuk tanpa keperibadian sah. Sekiranya syarikat mempunyai keperibadian yang sah, ia dapat mengambil bahagian dalam transaksi undang-undang seperti orang biasa. Sekiranya syarikat anda dapat membuat perjanjian, memiliki harta benda dan hutang dan boleh dipertanggungjawabkan.

Aylin Selamet

Peguam at

Mengapa memilih Law & More?

Mudah diakses


Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas


Peguam kami mendengar kes anda dan membuat rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi


Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

"Law & More peguam terlibat dan dapat berempati dengan masalah pelanggan "

Tadbir Urus Perbadanan

Apabila anda ingin menjalankan syarikat, anda perlu memilih borang syarikat. Bentuk undang-undang mana yang sesuai bergantung pada pelbagai faktor, seperti syarat penggabungan, keperibadian undang-undang, tanggungjawab bersama dan beberapa dan kemungkinan pertukaran saham. Dan bagaimana jika salah satu rakan kongsi am (VOF) mahu meninggalkan syarikat itu? Dan bagaimana dengan Flex-BV? Mata pelajaran ini diatur oleh undang-undang syarikat. Banyak perkara boleh diatur secara kontrak terlebih dahulu. Itulah sebabnya disarankan untuk melibatkan perkhidmatan peguam korporat sebelum menubuhkan syarikat.

Kerjasama

Adakah anda, sebagai syarikat, berhasrat untuk bekerjasama dengan syarikat lain dengan tujuan menjaga kedudukan pasaran anda? Atau, sebaliknya, dengan rancangan untuk memasuki pasaran baru? Sekiranya anda ingin membentuk pakatan strategik, kami boleh memberi nasihat mengenai risiko dan faedahnya. Selanjutnya, kita dapat, bersama-sama, mengetahui bentuk kerjasama apa yang sesuai.

Penggabungan dan pengambilalihan

Adakah anda bermaksud untuk menggabungkan syarikat anda dengan syarikat yang lain, kerana anda ingin merangsang pertumbuhan misalnya? Kemudian ada tiga jenis penggabungan: penggabungan syarikat, penggabungan saham dan penggabungan undang-undang. Mana yang paling sesuai untuk syarikat anda bergantung pada keadaan tertentu. Law & More peguam boleh menasihati anda mengenai perkara ini.

Kadang kala syarikat lain mungkin berminat dengan syarikat anda. Ini dapat menawarkan anda untuk menjual perniagaan anda kepadanya. Sekiranya anda berhasrat untuk menerima permintaan ini, maka kami dapat memberi anda nasihat terlebih dahulu. Kami juga boleh berunding untuk anda.

Sekiranya syarikat tidak mahu sahamnya dijual dan penerima pindahan menghampiri para pemegang saham, kita bercakap mengenai pengambilalihan yang memusuhi. Kami tahu bagaimana melindungi syarikat anda dalam situasi seperti itu dan dapat membantu anda dengan nasihat undang-undang.

Selain itu, adalah mustahak anda melakukan usaha yang wajar, terutama jika anda sebagai syarikat membeli syarikat lain. Anda mahu semua maklumat yang diperlukan untuk membuat pilihan yang tepat mengenai penggabungan atau pengambilalihan.

Peguam korporat dari Law & More akan memberi anda perundingan undang-undang yang mendalam mengenai syarikat anda. Kami menerjemahkan undang-undang menjadi praktikal, supaya anda benar-benar dapat memanfaatkan nasihat kami. Pendek kata, Law & More boleh memberi anda bantuan undang-undang dalam perkara berikut:

• penubuhan syarikat
• kewangan
• kerjasama antara syarikat
• penggabungan dan pengambilalihan
• melakukan rundingan dan perbicaraan mengenai konflik antara pemegang saham dan / atau rakan sekutu
• tanggungjawab pengarah

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel kepada kami:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl