Peluang Kerjaya

Law & More

Law & More adalah sebuah firma undang-undang yang dinamik dan pelbagai disiplin, yang terletak di Taman Sains di Eindhoven; juga dipanggil Lembah Silikon Belanda. Kami menggabungkan pengetahuan pejabat korporat dan cukai yang besar dengan perhatian peribadi dan perkhidmatan khusus yang sesuai dengan pejabat butik. Firma undang-undang kami benar-benar antarabangsa dari segi ruang lingkup dan sifat perkhidmatan kami dan bekerja untuk pelbagai pelanggan Belanda dan antarabangsa yang canggih, dari syarikat dan institusi hingga individu. Untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami, kami mempunyai pasukan pengacara dan ahli hukum pelbagai bahasa yang berdedikasi, yang menguasai bahasa Rusia, antara lain. Pasukan ini mempunyai suasana yang menyenangkan dan tidak formal.

Kami kini mempunyai ruang untuk pelajar magang. Sebagai pelajar magang, anda mengambil bahagian dalam latihan harian kami dan mendapat sokongan yang sangat baik. Pada akhir magang, anda akan menerima penilaian magang dari kami dan anda akan melangkah lebih jauh dalam menjawab persoalan sama ada profesion undang-undang adalah untuk anda. Tempoh latihan ditentukan melalui perundingan.

Profil

Kami menjangkakan perkara berikut dari pelajar pelajar kami:

  • kemahiran menulis yang sangat baik
  • Penguasaan baik bahasa Belanda dan Inggeris
  • Anda menjalankan pendidikan undang-undang di peringkat HBO atau WO
  • Anda mempunyai minat yang nyata dalam undang-undang korporat, undang-undang kontrak, undang-undang keluarga atau undang-undang imigresen
  • Anda mempunyai sikap tidak masuk akal dan berbakat dan bercita-cita tinggi
  • Anda ada selama 3-6 bulan

Tindak balas

Adakah anda ingin menjawab kekosongan ini? Hantarkan CV, surat motivasi dan senarai markah anda ke [e-mel dilindungi] Anda boleh menghantar surat anda kepada Mr. TGLM Meevis.

Law & More sentiasa berminat untuk mengenali profesional berbakat dan bercita-cita tinggi dengan latar belakang pendidikan dan profesional yang baik.

Law & More B.V.