SOALAN TENTANG KEDUDUKAN HUKUM ANDA?
LAKUKAN KISI KES SEKARANG!

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

/
Imbasan kes
/

Imbasan Kes

Adakah anda orang persendirian? Adakah anda memerlukan nasihat undang-undang dan adakah anda ingin mendapatkan pandangan yang jelas mengenai kedudukan undang-undang anda? Maka anda berada di tempat yang betul. Law & More menawarkan kemungkinan nasihat undang-undang melalui Imbasan Kes. Ini adalah penyiasatan terhadap latar belakang pertanyaan yang dikemukakan oleh anda oleh kami. Ini menjelaskan apa yang telah diatur atau apa yang masih harus dilakukan, di mana tempat-tempat menarik terletak dan penyelesaian mana yang mungkin. Setiap tugasan berdiri sendiri dan diberi pendekatan yang sesuai. Adalah sangat bermanfaat bagi anda untuk memeriksa kedudukan undang-undang anda oleh pakar.

Bagaimana ia berfungsi?

Anda mengemukakan permintaan untuk Imbasan Kes menggunakan borang permohonan dalam talian. Setelah kami menerima permintaan tersebut, kami akan menghubungi anda melalui telefon. Selepas persetujuan bersama dan menandatangani perjanjian penugasan, kita akan mulakan dengan Case Scan. Berdasarkan fakta dan sumber undang-undang yang relevan, situasi dan risiko undang-undang akan dianalisis dengan betul. Selepas analisis, kami merumuskan nasihat bertulis, di mana pertimbangan kami memberikan pandangan tentang bagaimana nasihat itu dibentuk. Ini membincangkan kemungkinan dan menilai kadar kejayaan. Hasil dari Scan Kes menghasilkan laporan 2 hingga 4 halaman. Nasihat ini ditulis dalam bahasa yang dapat difahami, praktikal dapat dilaksanakan dan boleh digunakan secara langsung. Berdasarkan Imbasan Kes, anda dapat menentukan tindakan yang ingin anda lakukan, dan risiko apa yang ingin anda hilangkan atau hadkan sebanyak mungkin.

Law & More tidak berkewajiban untuk memberikan permintaan untuk Imbasan Kes. Dalam beberapa keadaan, kami mungkin menolak untuk menjalankan Imbasan Kes, misalnya jika tidak berada di luar jangkauan perkhidmatan kami.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Pelan langkah demi langkah: imbasan anda dalam masa satu minggu

Law and More

Tugasan penerimaan

Selepas inventori, kami akan menghubungi anda melalui telefon. Kami mula mengerjakan imbasan melalui perjanjian. Law & More tidak bertanggungjawab untuk memberikan setiap permintaan untuk Imbasan Kes.

Law and More

Analisa

Situasi akan dipetakan berdasarkan fakta yang berkaitan dan sumber undang-undang dan anda akan menerima laporan nasihat.

Law and More

Laporan penasihat

Kedudukan undang-undang anda diselesaikan dengan hujah yang jelas melalui laporan nasihat. Nasihat ini praktikal dan terpakai serta-merta.

Law and More

Tindakan susulan

Berdasarkan imbasan, anda boleh menentukan tindakan yang ingin anda lakukan. Kami juga boleh membimbing anda dalam proses susulan.

"Hubungan dengan Law & More sangat positif dan sangat profesional dari awal ”

Harga

Case Scan mempunyai kadar tetap, cadangan yang jelas dan pengesahan pesanan. Anda tahu dengan tepat harga aktiviti yang Law & More membuat persembahan untuk anda. Bayaran untuk Case Scan adalah € 750 sejam tidak termasuk 21% PPN.

Sila ambil perhatian! Law & More bukan ahli Majlis Bantuan Guaman, ini bermakna anda tidak mempunyai pilihan untuk menerima bantuan undang-undang bersubsidi.

Untuk imbasan yang lebih kompleks atau luas dikenakan bayaran tambahan. Sudah tentu, harga akan dipersetujui dengan anda terlebih dahulu.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Peguam kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Langkah seterusnya

Kami dengan senang hati membantu anda dalam menerapkan nasihat dan membantu anda mengambil tindakan yang diperlukan. Sudah tentu, anda tidak berkewajiban untuk mengambil langkah lebih lanjut sebagai hasil daripada Scan Kes. Kemungkinan aktiviti susulan yang dihasilkan dari Kes Imbasan akan - jika anda mahu - dimasukkan dalam tugas berturutan.

Akhirnya

Harap perhatikan bahawa Imbasan Kes hanya untuk tujuan petunjuk, tidak ada hak yang dapat dituntut daripadanya. Terma dan syarat umum kami berlaku untuk perkhidmatan kami.

Sekiranya anda seorang usahawan dan anda mempunyai masalah undang-undang, kami dengan senang hati akan membantu anda dalam bentuk perkhidmatan lain. Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Sila hubungi peguam dari Law & More.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi Privasi
Law & More B.V.