MEMERLUKAN PEGUAM SIVIL?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

Undang-undang sivil

Undang-undang sivil ialah istilah umum untuk semua bidang undang-undang di mana terdapat konflik antara warganegara, antara warganegara dan perniagaan, dan antara perniagaan. Undang-undang sivil juga dikenali sebagai undang-undang sivil. Undang-undang sivil pula boleh dibahagikan kepada pelbagai bidang undang-undang. Contohnya termasuk undang-undang harta, undang-undang pekerjaan and undang-undang Keluarga.

Undang-undang komoditi

Undang-undang hartanah mengawal selia isu yang berkaitan dengan aset seseorang. Sesungguhnya, undang-undang harta adalah sebahagian daripada undang-undang harta. Undang-undang harta memperkatakan isu berkaitan pemilikan dan kawalan barang. Harta bermaksud semua benda dan hak milik. Dengan hak harta, anda boleh memikirkan akaun bank. Barangan pula ialah semua objek yang boleh disentuh oleh seseorang. Dengan perkara, perbezaan kemudian dibuat antara harta alih dan harta tak alih. Harta tak alih ialah tanah, bangunan dan kerja yang berkaitan dengan tanah tersebut. Semua yang lain termasuk dalam kategori harta alih, contohnya kereta.

Adakah anda mempunyai pertikaian tentang siapa yang memiliki sebidang tanah? Adakah anda ingin mewujudkan hak gadai janji? Atau adakah anda ingin tahu bila anda memiliki kereta secara sah? Peguam kami dengan senang hati akan membantu anda apabila anda mempunyai isu berkenaan undang-undang harta tanah

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

Peguam korporat

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Undang-undang pekerjaan

Undang-undang pekerjaan adalah bidang undang-undang yang luas. Hak dan kewajipan dikawal dalam kontrak pekerjaan, peraturan pekerjaan, perjanjian kolektif, undang-undang dan undang-undang kes. Di samping itu, isu undang-undang pekerjaan boleh membawa kesan yang meluas kepada majikan, pekerja atau kedua-duanya. Oleh itu adalah penting untuk anda mendapatkan bantuan peguam pekerjaan yang khusus dan berpengalaman. Lagipun, nasihat undang-undang yang baik terlebih dahulu boleh menjadi penentu untuk masa depan. Malangnya, konflik tidak selalu dapat dielakkan, contohnya sekiranya berlaku pemecatan, penyusunan semula atau cuti sakit. Keadaan sebegini amat tidak menyenangkan dan emosional serta boleh merosakkan hubungan kerja antara majikan dan pekerja dengan ketara. Sekiranya anda mengalami konflik pekerjaan, Law & More akan gembira untuk membantu anda mengambil langkah yang betul. Bersama-sama, kita akan mencari dan mencari penyelesaian yang betul. Peguam pekerjaan di Law & More adalah pakar dan terkini dengan perundangan semasa dan undang-undang kes.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Peguam sivil kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Undang-undang Keluarga

Undang-undang Keluarga berurusan dengan semua yang berlaku atau perlu berlaku dalam keluarga anda. Isu undang-undang yang paling biasa dalam amalan undang-undang keluarga ialah perceraian. Selain daripada perceraian, anda juga boleh memikirkan tentang mengakui anak anda, menafikan keibubapaan, mendapatkan hak penjagaan anak anda atau proses pengambilan anak angkat, sebagai contoh. Ini semua adalah isu yang perlu diatur dengan betul supaya anda tidak menghadapi masalah di kemudian hari. Adakah anda sedang mencari firma guaman yang pakar dalam undang-undang keluarga? Kemudian anda telah datang ke tempat yang betul. Law & More menawarkan bantuan undang-undang kepada anda dalam bidang undang-undang keluarga. Peguam undang-undang keluarga kami bersedia untuk anda dengan nasihat peribadi.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.