Adakah anda ingin melamar perceraian? Maka anda memerlukan peguam untuk penyelesaian sah perceraian anda. Law & More sedia membantu anda. Sebaik sahaja anda dan pasangan anda bercerai, timbul persoalan penting.

MEMOHON BAHAGIAN?
DAPATKAN HUBUNGAN DENGAN LAW & MORE

Memohon perceraian

Adakah anda ingin melamar perceraian? Maka anda memerlukan peguam untuk penyelesaian sah perceraian anda. Law & More sedia membantu anda.

Menu cepat

Sebaik sahaja anda dan pasangan anda bercerai, timbul persoalan penting.

• Apa yang penting dalam perceraian?
• Siapa yang akan terus tinggal di rumah dan siapa yang akan meninggalkan rumah atau rumah itu akan dijual?
• Bagaimana cara mengurus penjagaan anak anda?
• Apa yang disepakati mengenai pembayaran tunjangan anak dan pasangan?
• Dan perjanjian apa yang anda buat mengenai pembahagian harta benda anda?

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang untuk menyelesaikan perceraian anda, penggubalan perjanjian perceraian dan rancangan keibubapaan? Law & More akan menolong anda menyelesaikan perceraian anda. Peguam kami mempunyai pengetahuan pakar dalam bidang undang-undang keluarga. Kami akan membantu anda sekiranya anda ingin melamar perceraian atau jika anda dan pasangan anda ingin mengatur perceraian tersebut dengan persetujuan bersama.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Peguam at

 Hubungi +31 (0) 40 369 06 80

Memerlukan peguam perceraian?

Sokongan kanak-kanak

Sokongan kanak-kanak

Perceraian memberi kesan besar kepada anak-anak. Oleh itu, kami mementingkan minat anak-anak anda

Memohon perceraian

Peguam perceraian

Perceraian adalah tempoh yang sukar. Kami membantu anda melalui keseluruhan proses

Tunjangan rakan kongsi

Tunjangan rakan kongsi

Adakah anda akan membayar atau menerima tunjangan? Dan berapa banyak? Kami membimbing dan membantu anda dalam hal ini

Hidup secara berasingan

Hidup secara berasingan

Adakah anda mahu hidup terpisah? Kami menolong anda

"Law & More peguam

terlibat dan

dapat berempati dengan

masalah pelanggan"

Perceraian dalam perundingan bersama

Sekiranya anda dan pasangan anda dapat saling berunding dan mencapai persetujuan bersama, kami akan membantu anda dan pasangan anda membuat perjanjian yang jelas semasa perjumpaan di pejabat kami. Setelah perjanjian dibuat mengenai perceraian, kami memastikan bahawa perjanjian tersebut dicatat dengan tepat dalam perjanjian perceraian dan kemungkinan rancangan pengasuhan. Setelah perjanjian perceraian dibuat dan ditandatangani oleh anda dan pasangan anda, proses perceraian sering dapat diselesaikan dengan cepat.

Penceraian secara sepihak

Malangnya, ketegangan antara bekas rakan kongsi kadang-kadang terlalu tinggi, sehingga tidak lagi realistik untuk mengadakan perundingan bersama dan mencapai kesepakatan bersama. Kemudian anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan bantuan profesional peguam perceraian yang akan merundingkan semua aspek undang-undang untuk anda. Kami berhasrat untuk mencapai hasil yang terbaik untuk anda. Dengan berbuat demikian, kami mempertimbangkan dengan teliti setiap aspek undang-undang. Perjanjian perceraian dan rancangan keibubapaan menjadi asas untuk masa depan dan masa depan anak anda. Itulah sebabnya sangat penting untuk memikirkan kandungan dokumen-dokumen ini bersama-sama dengan a Law & More peguam. Dengan cara ini anda dapat memastikan bahawa semua perjanjian akan dibuat di atas kertas dengan cara yang betul dari segi undang-undang.

Perjanjian perceraian

Perjanjian perceraian, apa maksudnya? Perjanjian perceraian adalah perjanjian bertulis antara anda dan pasangan anda. Perjanjian itu mengandungi semua perjanjian mengenai, antara lain, tunjangan pasangan, pembahagian kesan rumah tangga, rumah tangga perkahwinan, pencen dan pembahagian simpanan. .

Pelan keibubapaan

Adakah anda mempunyai anak kecil? Sekiranya demikian, adalah wajib untuk menyusun rancangan keibubapaan. Perjanjian perceraian dan rancangan keibubapaan adalah bagian dari petisyen untuk memohon perceraian. Dalam rancangan keibubapaan, perjanjian dibuat mengenai keadaan hidup anak-anak, pembahagian cuti, perjanjian berkaitan dengan asuhan dan pengaturan lawatan. Kami akan membantu anda membuat dan merekodkan perjanjian tersebut. Kami juga membuat pengiraan tunjangan anak.

Memohon perceraian

Komponen berikut adalah wajib:
• pembahagian semua tugas penjagaan dan asuhan;
• perjanjian mengenai cara anda saling memberitahu mengenai anak-anak;
• jumlah dan tempoh tunjangan yang anda atau pasangan anda akan bayar untuk membesarkan anak-anak;
• perjanjian mengenai siapa yang membayar kos khas, seperti berkhemah pada hujung minggu di kelab sukan.

Sebagai tambahan kepada komponen wajib, adalah bijak untuk membuat perjanjian mengenai subjek yang anda dan pasangan anda anggap penting. Anda boleh memikirkan perjanjian berikut:

• perjanjian mengenai pilihan sekolah, rawatan perubatan dan akaun simpanan;
• peraturan, contohnya mengenai waktu tidur dan hukuman;
• hubungan dengan keluarga, seperti datuk dan nenek, nenek, paman dan ibu saudara.

Bercerai dengan anak-anak

Memohon perceraian tidak hanya memberi kesan besar kepada kehidupan anda dan pasangan anda, tetapi juga kepada kehidupan anak anda. Perceraian akan menyebabkan pasangan anda menjadi bekas pasangan anda. Namun, ini tidak bermaksud bahawa bekas pasangan anda juga akan menjadi bekas ibu bapa. Bekerja dengan bekas pasangan anda semasa dan selepas perceraian memerlukan banyak usaha. Walaupun begitu, ibu bapa yang bekerjasama sangat penting untuk kesejahteraan anak-anak. Tidak ada hubungan atau hubungan yang merosot dengan salah satu ibu bapa boleh membawa akibat negatif yang serius bagi seorang anak. Sama ada anda mempunyai anak kecil atau lebih tua, pentingnya kepentingan mereka diambil kira dalam proses perceraian..

Untuk memastikan anak-anak anda menderita sekecil mungkin dari perceraian, adalah penting untuk membuat perjanjian yang jelas. Kami memberi anda nasihat undang-undang dan berunding bagi pihak anda.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel kepada kami:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Law & More B.V.