MEMERLUKAN PEGUAM Penasihat Pejabat Keluarga?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

/
Penasihat Pejabat Keluarga
/

Penasihat Pejabat Keluarga

Antara pelanggan kami adalah keluarga perniagaan Belanda dan antarabangsa, yang telah mencapai kejayaan besar dalam industri masing-masing. Keluarga-keluarga seperti ini telah sering membuat dan menubuhkan, atau merancang untuk melakukannya, sebuah pejabat tunggal atau berbilang keluarga Belanda untuk menyusun aktiviti dan pelaburan mereka dengan cara yang jelas dan terkawal.

Law & More membantu pelanggan dan pejabat keluarga dengan perkhidmatan undang-undang yang disesuaikan. Kami menggabungkan pengetahuan dan pengalaman kami sebagai peguam pelanggan swasta Belanda dan penasihat cukai dalam bidang perancangan cukai dan harta tanah Belanda, pematuhan cukai Belanda, masalah harta tanah Belanda dan penggantian perniagaan. Bantuan tersebut diberikan melalui kerjasama dengan pakar dalam pengurusan pelaburan, perancangan kewangan dan perakaunan yang seringkali sudah membantu keluarga tertentu. Pengalaman kami berkisar dari hal-hal yang berkaitan dengan struktur pejabat keluarga, pemerintahan keluarga, penggantian dan penyelesaian pertikaian di Belanda.

Kami bekerjasama dengan para profesional dalam bidang keahlian yang terkait dengan siapa kami bergabung dalam upaya kami untuk menyediakan pendekatan yang saling terkait untuk berbagai hal hukum dan bukan hukum, yang dihadapi oleh keluarga bisnis Belanda dan antarabangsa dan pejabat mereka.

Kami membantu pelanggan dalam mewujudkan pejabat keluarga di Belanda. Kami juga bekerjasama dengan pejabat keluarga yang bertaraf antarabangsa untuk projek penyusunan semula dunia yang canggih untuk harta tanah dan perniagaan keluarga. Akhirnya kami mengkaji operasi dan struktur pejabat keluarga yang sudah mapan, yang meminta nasihat mengenai pembesaran dan peningkatan rangkaian perkhidmatan yang disediakan.

Gambar Maxim Hodak

Maxim Hodak

RAKAN KONGSI / PENYELARAS

maxim.hodak@lawandmore.nl

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Peguam Penasihat Pejabat Keluarga kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More Image

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi Privasi
Law & More B.V.