Apa itu permulaan

Istilah permulaan merujuk kepada syarikat pada peringkat pertama operasi. Permulaan diasaskan oleh satu atau lebih usahawan yang ingin mengembangkan produk atau perkhidmatan yang mereka percaya ada permintaan. Syarikat-syarikat ini biasanya bermula dengan kos tinggi dan pendapatan terhad, sebab itulah mereka mencari modal dari pelbagai sumber seperti kapitalis teroka.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai permulaan? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam undang-undang korporat akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.