Imaani Stegeman

Imaani StegemanLihat Imej Imaani Stegeman

Imaani Stegeman bekerja dalam Law & More sebagai penasihat undang-undang. Dia menyokong peguam dalam mencari penyelesaian kepada isu undang-undang dan merangka dokumen (litigasi).

Imaani dicirikan oleh rasa keadilan yang kuat, yang juga merupakan daya penggeraknya. Oleh itu, dia melakukan segala-galanya untuk mendapatkan yang terbaik untuk pelanggan. Kemahiran analisis dan pendekatan berorientasikan penyelesaiannya berguna di sini.

Pada masa lapang, Imaani sering ditemui di gim atau di studio tarian. Dia juga suka meluangkan masa bersama rakan dan keluarga serta berminat dengan bahasa dan budaya yang berbeza.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi Privasi
Law & More B.V.