PERLUKAN UNDANG-UNDANG DI EINDHOVEN? HUBUNGI LAW & MORE!

Peguam di Eindhoven

Adakah anda seorang pengusaha atau individu yang berhadapan dengan masalah undang-undang dan anda ingin melihatnya diselesaikan? Sila hubungi Law & More, peguam kami dengan senang hati membantu anda! Pada Law & More kami memahami bahawa, sama ada anda seorang usahawan atau individu persendirian, setiap masalah undang-undang terlalu banyak dan bahawa setiap masalah undang-undang boleh memberi kesan besar kepada kehidupan anda. Jadi, berbeza dengan kebanyakan firma undang-undang, Law & More menawarkan sesuatu yang tambahan kepada anda.

Di mana kebanyakan firma undang-undang hanya mempunyai pengetahuan tentang bidang undang-undang yang ditentukan dan melakukan aktiviti secara rutin, Law & More menyediakan anda perkhidmatan pantas dan pendekatan peribadi selain pengetahuan undang-undang yang luas dan khusus. Sebagai contoh, peguam kami adalah pakar dalam bidang undang-undang keluarga, undang-undang buruh, undang-undang korporat, undang-undang harta intelek dan pematuhan. Dan mengenai syarikat, Law & More bertindak untuk usahawan di pelbagai cabang, seperti industri, pengangkutan, pertanian, penjagaan kesihatan dan peruncitan. Adakah anda mencari bidang undang-undang lain? Kemudian sila lihat halaman kepakaran kami di mana semua bidang undang-undang kami disenaraikan.

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Firma undang-undang di Eindhoven dan Amsterdam

"Saya mahu mempunyai pengacara yang selalu bersedia untuk saya, walaupun pada hujung minggu"

Kepakaran dari Law & More

Tidak kira jenis masalah undang-undang, kami Law & More peguam dapat membimbing dan membantu anda dari awal hingga akhir sebarang proses undang-undang, berdasarkan pekerjaan mereka pada strategi maju yang dipikirkan dengan baik. Firma undang-undang kami juga menyediakan perkhidmatan penyelesaian sengketa dan pengadilan untuk kedua-dua syarikat dan individu persendirian dan melakukan penilaian yang seimbang mengenai peluang dan risiko sebelum semua prosedur hukum. Dan apabila terdapat prosedur undang-undang, peguam kami dari Eindhoven akan memperjuangkan anda. Bagaimanapun, kami percaya bahawa setiap orang harus mempunyai peluang untuk memperjuangkan hak mereka sendiri. Itulah sebabnya kami berusaha untuk mendapatkan nisbah kualiti-harga terbaik untuk pelanggan kami, jadi anda boleh yakin bahawa pelaburan anda akan membayarnya sendiri. Walau bagaimanapun, Law & More tidak hanya menawarkan perkhidmatan undang-undang sebagai penasihat dan peguam cara, tetapi juga tersedia untuk anda sebagai rakan tanding.

Firma guaman di Eindhoven

Lebih jauh lagi, selain pengetahuan kami yang luas mengenai undang-undang Belanda (prosedural), kami memiliki banyak pengalaman antarabangsa. Pejabat kami bukan sahaja antarabangsa dari segi skop dan sifat perkhidmatannya, tetapi juga dari segi pelbagai pelanggan tempatan dan antarabangsa yang maju. Untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami, kami mempunyai pasukan pengacara dan ahli hukum pelbagai bahasa yang berdedikasi, yang menguasai bahasa Rusia, antara lain. Oleh itu, sama ada anda adalah syarikat asing atau syarikat swasta atau sama ada anda berhadapan dengan masalah undang-undang yang berkaitan dengan rakan niaga asing, Law & More peguam ada untuk anda! Adakah anda ingin tahu mengenai kaedah kerja kami dan apa yang boleh kami lakukan untuk anda? Kemudian sila hubungi kami.

Oleh itu, adakah anda mencari pengetahuan mengenai pejabat korporat yang besar? Tetapi adakah anda masih mahu mempunyai hubungan peribadi, seperti pejabat butik kecil? Kemudian Law & More adalah firma undang-undang Eindhoven untuk anda. Law & More adalah sebuah firma undang-undang yang dinamik dan pelbagai disiplin, yang terletak di Taman Sains di Eindhoven, juga disebut Lembah Silikon Belanda yang berfungsi untuk pelbagai pelanggan, syarikat, institusi dan individu tempatan dan antarabangsa. Peguam kami di Eindhoven menawarkan anda lebih banyak perkhidmatan daripada pejabat lain. Sebagai contoh, pejabat Eindhoven kami mempunyai waktu buka yang panjang dan kami juga buka pada waktu malam dan hujung minggu (Isnin / Jumaat 8.00 - 22.00, Sab / Jadi 9.00 - 17.00). Selain itu, kami terbiasa bekerja secepat mungkin, jadi anda tidak perlu menunggu lama untuk kami menjawab surat anda atau sebelum anda mempunyai salah seorang pekerja kami di telefon.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl