Adakah anda seorang usahawan atau individu yang mencari pengetahuan khusus, tanpa melupakan hubungan peribadi? Kemudian Law & More adalah firma guaman di Amsterdam untuk anda. Law & More adalah sebuah firma undang-undang yang dinamik dan pelbagai disiplin, yang terletak di Amsterdam yang menggabungkan pengetahuan pejabat besar dengan perhatian dan perkhidmatan yang anda harapkan dari pejabat butik. Dan sedangkan firma undang-undang lain hanya menawarkan bantuan undang-undang, peguam dari Law & More melangkah selangkah lagi. Pakar kami di Amsterdam menawarkan bukan sahaja sokongan undang-undang dan membantu anda sebagai penasihat atau peguam cara, tetapi peguam di Law & More juga berfungsi sebagai rakan tunjang anda dalam bidang perundangan.

PERLUKAN PEGAWAI DI AMSTERDAM?
HUBUNGI LAW & MORE!

Peguam di Amsterdam

Adakah anda seorang usahawan atau individu yang mencari pengetahuan khusus, tanpa melupakan hubungan peribadi? Kemudian Law & More adalah firma guaman di Amsterdam untuk anda. Law & More adalah sebuah firma undang-undang yang dinamik dan pelbagai disiplin, yang terletak di Amsterdam yang menggabungkan pengetahuan pejabat besar dengan perhatian dan perkhidmatan yang anda harapkan dari pejabat butik.

Menu Pantas

Dan sedangkan firma undang-undang lain hanya menawarkan bantuan undang-undang, peguam dari Law & More melangkah selangkah lagi. Pakar kami di Amsterdam menawarkan bukan sahaja sokongan undang-undang dan membantu anda sebagai penasihat atau peguam cara, tetapi peguam di Law & More juga berfungsi sebagai rakan tunjang anda dalam bidang perundangan. Kami mempunyai pasukan peguam yang kuat dan khusus untuk membantu anda menyelesaikan masalah undang-undang anda dengan cara apa pun. Adakah anda ingin tahu mengenai kaedah kerja kami? Kemudian sila hubungi kami.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

 Hubungi +31 20 369 71 21

"Law & More peguam
terlibat dan
dapat berempati dengan
masalah pelanggan ”

Kepakaran dari Law & More di Amsterdam

Sebagai firma undang-undang Law & More aktif dalam bidang undang-undang korporat, undang-undang dan teknologi harta intelek, serta undang-undang buruh, undang-undang imigresen dan undang-undang keluarga. Adakah anda mencari bidang undang-undang lain? Kemudian lihat halaman penilaian pakar kami di mana semua bidang undang-undang kami disenaraikan. Peguam kami adalah pakar dalam semua bidang yang disebutkan dan dengan senang hati membantu anda di mana-mana bidang. Ketika datang ke syarikat, Law & More bertindak untuk usahawan di pelbagai cabang, seperti industri, pengangkutan, pertanian, penjagaan kesihatan dan peruncitan. Di samping itu, peguam kami di Amsterdam mempunyai banyak pengalaman dalam bekerja untuk syarikat inovatif dan membantu atau membimbing syarikat baru. Peguam kami digunakan untuk bekerja di bidang teknologi, penyelidikan, pembangunan, penubuhan hak harta intelek, pelesenan dan penemuan pengembangan.

Advocaat Amsterdam

Firma guaman di Amsterdam

Di samping pengetahuan kami yang luas mengenai undang-undang Belanda (prosedur), firma undang-undang kami benar-benar antarabangsa dari segi skop dan sifat perkhidmatan kami dan bekerja untuk pelbagai pelanggan Belanda dan antarabangsa yang canggih, dari syarikat dan institusi hingga individu. Untuk menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami, kami mempunyai pasukan pengacara dan ahli hukum pelbagai bahasa yang berdedikasi, yang menguasai bahasa Rusia, antara lain. Mereka dapat membimbing dan membantu anda dari awal hingga akhir sebarang proses undang-undang, berdasarkan pekerjaan mereka pada strategi maju yang dipikirkan dengan baik. Tidak kira kewarganegaraan, prinsip asas di Law & More adalah bahawa setiap orang harus mempunyai peluang untuk membela hak mereka sendiri. Oleh itu, peguam kami berusaha untuk mendapatkan nisbah kualiti harga yang terbaik untuk pelanggan kami. Ini memastikan bahawa anda mendapat bantuan undang-undang pada tahap tinggi dan pelaburan anda akan membayarnya sendiri.

Jadi, di mana peguam biasa hanya menawarkan pengetahuan undang-undang dan mata kritis, peguam kami di Amsterdam menawarkan lebih banyak perkhidmatan daripada firma undang-undang lain. Law & More pasukan di Amsterdam bekerja secara praktikal dan peribadi untuk syarikat antarabangsa dan nasional dan individu persendirian. Di pejabat kami di Amsterdam, kami mempunyai waktu buka yang panjang dan dibuka pada waktu malam dan hujung minggu. Peguam kami terbiasa bekerja dengan pantas, sehingga anda tidak perlu menunggu lama untuk menjawab e-mel anda atau sebelum anda mempunyai salah satu kakitangan kami di telefon. Walaupun di luar waktu pejabat anda boleh menghubungi salah seorang peguam kami. Kepantasan dan kepakaran sangat penting bagi kami, yang bermaksud anda boleh bergantung pada komunikasi yang lancar dan disasarkan. Adakah anda berminat dengan perkhidmatan kami? Kemudian sila hubungi kami. Peguam dari Law & More sedia melayani anda!

Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Peguam at

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasihat Undang-undang

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 20 369 71 21 atau hantarkan e-mel ke:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Law & More B.V.