PASUKAN KAMI

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Dalam Law & More, Tom berurusan dengan amalan umum. Dia adalah perunding dan litigator pejabat.

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Dalam Law & More Maxim memberi tumpuan kepada melayani pelanggan dari pasaran Eurasia di Belanda dalam bidang undang-undang korporat Belanda, undang-undang komersial Belanda, undang-undang perdagangan antarabangsa, kewangan korporat dan penggabungan dan pengambilalihan, penubuhan dan pengurusan projek antarabangsa yang kompleks dan struktur cukai / kewangan.
Dalam Law & More, Ruby adalah pakar dalam undang-undang kontrak, undang-undang korporat dan perkhidmatan undang-undang korporat. Dia juga boleh diambil sebagai peguam syarikat untuk syarikat anda.

Aylin Selamet.

Peguam at

Dalam Law & More, Aylin terutama bekerja di bidang undang-undang peribadi dan keluarga, undang-undang pekerjaan dan undang-undang migrasi.

Sevinc Hoeben-Azizova

Penasihat Undang-undang

Dalam Law & More, Sevinc menyokong pasukan di mana perlu dan menangani pelbagai masalah undang-undang dan penyusunan (prosedur) dokumen. Selain bahasa Belanda dan Inggeris, Sevinc juga berbahasa Rusia, Turki dan Azeri.

Imaani Stegeman

Penasihat Undang-undang

Imaani Stegeman bekerja dalam Law & More sebagai penasihat undang-undang. Dia menyokong peguam dalam mencari penyelesaian kepada isu undang-undang dan merangka dokumen (litigasi).

Farisa Mohamedhoesein

Undang-undang Intern

Seorang pelajar tahun empat HBO, Farisa telah bekerja sebagai pelatih sah di Law & More sejak Ogos 2022. Dia menyokong rakan sekerjanya dalam menyelesaikan isu perundangan yang rumit dan merangka dokumen (litigasi).

Max Mendor

Pengurus Pemasaran

 

Dengan pelbagai kemahiran teknikal dan pengetahuannya mengenai organisasi dan pengurusan syarikat, Max adalah pengurus media dan pemasaran di Law & More.

 

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi Privasi
Law & More B.V.