DI PERLUKAN UNDANG-UNDANG IMIGRASI?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

Undang-undang Migrasi

Undang-undang imigresen mengatur hal-hal yang berkaitan dengan kemasukan, tempat tinggal dan pengusiran orang asing. Warganegara asing adalah orang yang bukan warganegara Belanda. Orang-orang ini boleh menjadi pelarian, tetapi juga ahli keluarga orang-orang yang sudah tinggal di Belanda. Mereka juga mungkin orang yang ingin datang dan bekerja di Belanda.

Menu cepat

Peguam imigresen kami dengan senang hati akan membantu anda sekiranya anda ingin mengemukakan permit kediaman atau permohonan naturalisasi untuk diri sendiri, pasangan anda, ahli keluarga atau pekerja. Law & More boleh memberi anda nasihat atau dapat menyusun keseluruhan permohonan permit kediaman untuk anda. Sekiranya permohonan anda telah ditolak, kami juga dapat membantu anda untuk mengemukakan keberatan terhadap keputusan Perkhidmatan Imigrasi dan Naturalisasi Belanda (IND). Adakah anda mempunyai soalan untuk salah seorang peguam imigresen kami? Sekiranya demikian, tentunya kami akan dengan senang hati membantu anda.

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

PEGUAM

aylin.selamet@lawandmore.nl

Peguam imigresen kami bersedia untuk anda

Law and More

Memohon izin tinggal

Adakah anda ingin tinggal di Belanda?
Kami boleh membantu anda.

Perniagaan keluarga

Penyatuan semula keluarga

Adakah anda tidak bersama keluarga anda atau keluarga anda tidak bersama anda? Temui perkara yang boleh kami lakukan untuk anda.

Imej Pekerja

Penghijrahan Labout

Adakah anda ingin bekerja dan tinggal di Belanda? Kami boleh mengatur keseluruhan proses permohonan.

Adakah anda mahu pekerja asing bekerja secara sah di Belanda? Hubungi.

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Contoh subjek yang boleh kami bantu ialah:
 • Permit kediaman;
 • Naturalisasi;
 • Penyatuan semula keluarga;
 • Penghijrahan buruh;
 • Migran berkemahiran tinggi.

Memohon izin tinggal

Permit kediaman biasa merangkumi semua permit kediaman kecuali permit kediaman suaka. IND menerapkan polisi kemasukan yang terhad. Permohonan izin tinggal ditolak oleh IND sekiranya syaratnya tidak dipenuhi. Peguam imigresen kami mempunyai pengalaman dalam memohon pelbagai jenis izin tinggal. Kami boleh mengemukakan permohonan izin tinggal berikut:

 • Permit kediaman untuk penyatuan semula keluarga;
 • Permit kediaman bekerja sendiri;
 • Permit tinggal warganegara EU;
 • Permit kediaman untuk migran berkemahiran tinggi;
 • tahun kajian/pencarian permit kediaman;
 • Permit kediaman dalam tempoh yang tidak ditentukan;
 • Permit kediaman untuk meneruskan kediaman;
 • Kebenaran tinggal sementara (MVV).

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Peguam Imigresen kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Memohon kewarganegaraan Belanda

Sekiranya anda ingin memohon kewarganegaraan Belanda, permohonan untuk naturalisasi mesti dihantar. Selalunya sukar untuk menilai sendiri sama ada anda layak untuk naturalisasi. Bantuan peguam imigresen yang baik adalah penting, kerana keadaannya sering kali sangat rumit. Berhati-hati dalam prosedur aplikasi naturalisasi sangat penting untuk permohonan yang berjaya. Adakah anda memerlukan bantuan untuk memohon kewarganegaraan Belanda? Law & More menawarkan pertolongan yang tepat dan menyokong anda selama keseluruhan proses.

Penyatuan semula keluarga

Syarat yang ketat juga berlaku untuk penyatuan keluarga. Sekiranya syarat tidak dipenuhi, permohonan akan ditolak. Ahli keluarga berikut layak untuk penyatuan keluarga.

 • pasangan;
 • rakan kongsi berdaftar;
 • pasangan yang belum berkahwin;
 • kanak-kanak bawah umur.

Salah satu syarat untuk penyatuan semula keluarga adalah bahawa pemohon dan ahli keluarga mestilah berumur sekurang-kurangnya 21 tahun. Sebagai tambahan kepada pasangan suami isteri, pasangan berdaftar, pasangan yang belum berkahwin dan anak-anak kecil, pasangan sesama jenis (belum berkahwin) juga layak untuk penyatuan keluarga.

Penghijrahan buruh

Adakah anda ingin datang ke Belanda untuk bekerja di sini sebagai pendatang yang berkemahiran tinggi, orang yang bekerja sendiri atau tinggal di sini untuk jangka masa yang singkat dengan visa perniagaan? Peguam imigresen kami menasihati pekerja dan majikan mengenai kemungkinan dan membimbing mereka melalui proses permohonan.

Pendatang yang berkemahiran tinggi

Salah satu cara terbaik untuk membenarkan pekerja asing tinggal dan bekerja secara sah di Belanda adalah dengan memohon izin tinggal sebagai pendatang yang berkemahiran tinggi. Sekiranya demikian, permit kerja tidak diperlukan. Namun, syaratnya adalah bahawa majikan didaftarkan di Belanda sebagai penaja yang diakui di IND. Di samping itu, adalah mustahak bahawa pendatang yang berkemahiran tinggi memenuhi keperluan pendapatan tertentu. Pasukan peguam imigresen kami dapat membantu anda dan kami boleh mengemukakan permohonan bagi pihak anda di IND. Adakah anda mahu ini? Sila hubungi Law & More.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More