MEMOHON BAHAGIAN?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Komunikasi yang baik dan pantas

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

Memohon perceraian

Adakah anda ingin melamar perceraian? Maka anda memerlukan peguam untuk penyelesaian sah perceraian anda. Law & More sedia membantu anda.

Menu cepat

Sebaik sahaja anda dan pasangan anda bercerai, timbul persoalan penting.

 • Apakah perkara yang terlibat dalam perceraian?
 • Siapa yang akan terus tinggal di rumah dan siapa yang akan meninggalkan rumah atau rumah itu akan dijual?
 • Bagaimanakah penjagaan untuk anak anda diatur?
 • Apakah yang dipersetujui mengenai pembayaran nafkah anak dan pasangan?
 • Dan apakah perjanjian yang anda buat mengenai pembahagian harta benda anda?

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang untuk menyelesaikan perceraian anda, penggubalan perjanjian perceraian dan rancangan keibubapaan? Law & More akan menolong anda menyelesaikan perceraian anda. Peguam kami mempunyai pengetahuan pakar dalam bidang undang-undang keluarga. Kami akan membantu anda sekiranya anda ingin melamar perceraian atau jika anda dan pasangan anda ingin mengatur perceraian tersebut dengan persetujuan bersama.

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

PEGUAM

aylin.selamet@lawandmore.nl

Memerlukan peguam perceraian?

Sokongan kanak-kanak

Setiap perniagaan adalah unik. Itulah sebabnya anda akan menerima nasihat undang-undang yang berkaitan secara langsung dengan perniagaan anda.

Perceraian adalah tempoh yang sukar. Kami membantu anda melalui keseluruhan proses.

Kami duduk bersama anda untuk merangka strategi.

Hidup secara berasingan

Hidup secara berasingan

Peguam korporat kami boleh menilai perjanjian dan memberi nasihat mengenainya.

Adakah anda akan bercerai?

Jika ya, sudah pasti banyak masalah yang anda hadapi. Daripada mengatur nafkah suami/isteri dan anak kepada perkara bukan kewangan seperti mewujudkan pelan hak penjagaan, perceraian boleh memberi kesan yang ketara dari segi emosi dan undang-undang.

Untuk menyediakan anda, kami telah mengumpulkan maklumat tentang isu yang terlibat dalam menyelesaikan perceraian dalam kertas putih baharu kami. Muat turun fail di bawah secara percuma dan dapatkan cerapan untuk membantu anda menavigasi proses perceraian dengan lancar.

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Perceraian dalam perundingan bersama

Sekiranya anda dan pasangan anda dapat saling berunding dan mencapai persetujuan bersama, kami akan membantu anda dan pasangan anda membuat perjanjian yang jelas semasa perjumpaan di pejabat kami. Setelah perjanjian dibuat mengenai perceraian, kami memastikan bahawa perjanjian tersebut dicatat dengan tepat dalam perjanjian perceraian dan kemungkinan rancangan pengasuhan. Setelah perjanjian perceraian dibuat dan ditandatangani oleh anda dan pasangan anda, proses perceraian sering dapat diselesaikan dengan cepat.

Penceraian secara sepihak

Malangnya, ketegangan antara bekas rakan kongsi kadang-kadang terlalu tinggi, sehingga tidak lagi realistik untuk mengadakan perundingan bersama dan mencapai kesepakatan bersama. Kemudian anda boleh menghubungi kami untuk mendapatkan bantuan profesional peguam perceraian yang akan merundingkan semua aspek undang-undang untuk anda. Kami berhasrat untuk mencapai hasil yang terbaik untuk anda. Dengan berbuat demikian, kami mempertimbangkan dengan teliti setiap aspek undang-undang. Perjanjian perceraian dan rancangan keibubapaan menjadi asas untuk masa depan dan masa depan anak anda. Itulah sebabnya sangat penting untuk memikirkan kandungan dokumen-dokumen ini bersama-sama dengan a Law & More peguam. Dengan cara ini anda dapat memastikan bahawa semua perjanjian akan dibuat di atas kertas dengan cara yang betul dari segi undang-undang.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Peguam perceraian kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Perjanjian perceraian

Perjanjian perceraian, apa maksudnya? Perjanjian perceraian adalah perjanjian bertulis antara anda dan pasangan anda. Perjanjian itu mengandungi semua perjanjian mengenai, antara lain, tunjangan pasangan, pembahagian kesan rumah tangga, rumah tangga perkahwinan, pencen dan pembahagian simpanan. .

Pelan keibubapaan

Adakah anda mempunyai anak kecil? Sekiranya demikian, adalah wajib untuk menyusun rancangan keibubapaan. Perjanjian perceraian dan rancangan keibubapaan adalah bagian dari petisyen untuk memohon perceraian. Dalam rancangan keibubapaan, perjanjian dibuat mengenai keadaan hidup anak-anak, pembahagian cuti, perjanjian berkaitan dengan asuhan dan pengaturan lawatan. Kami akan membantu anda membuat dan merekodkan perjanjian tersebut. Kami juga membuat pengiraan tunjangan anak.

Memohon perceraianKomponen berikut adalah wajib:

 • pembahagian semua tugas penjagaan dan pembesaran;
 • perjanjian mengenai cara anda memberitahu satu sama lain tentang anak-anak;
 • jumlah dan tempoh nafkah yang anda atau pasangan anda akan bayar untuk membesarkan anak-anak;
 • perjanjian tentang siapa yang membayar kos khas, seperti perkhemahan hujung minggu di kelab sukan.

Sebagai tambahan kepada komponen wajib, adalah bijak untuk membuat perjanjian mengenai subjek yang anda dan pasangan anda anggap penting. Anda boleh memikirkan perjanjian berikut:

 • perjanjian tentang pilihan sekolah, rawatan perubatan dan akaun simpanan;
 • peraturan, contohnya tentang waktu tidur dan hukuman;
 • hubungan dengan keluarga, seperti datuk dan nenek, nenek, bapa saudara dan ibu saudara.

Bercerai dengan anak-anak

Memohon perceraian tidak hanya memberi kesan besar kepada kehidupan anda dan pasangan anda, tetapi juga pada kehidupan anak anda. Perceraian akan menyebabkan pasangan anda menjadi bekas pasangan anda. Namun, ini tidak bermaksud bahawa bekas pasangan anda juga akan menjadi bekas ibu bapa. Bekerja dengan bekas pasangan anda semasa dan selepas perceraian memerlukan banyak usaha. Walaupun begitu, ibu bapa yang bekerjasama sangat penting untuk kesejahteraan anak-anak. Tidak ada hubungan atau hubungan yang merosot dengan salah satu ibu bapa boleh membawa kesan negatif yang serius kepada seorang anak. Sama ada anda mempunyai anak kecil atau lebih tua, pentingnya kepentingan mereka diambil kira dalam proses perceraian ..

Untuk memastikan anak-anak anda menderita sekecil mungkin dari perceraian, adalah penting untuk membuat perjanjian yang jelas. Kami memberi anda nasihat undang-undang dan berunding bagi pihak anda.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More