MEMERLUKAN Peguam Interim?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

Majlis Perundangan Interim

Adakah anda memerlukan peguam dalam syarikat anda buat sementara waktu? Pastikan syarikat anda mempunyai sokongan undang-undang yang mencukupi dan hubungi peguam sementara dari Law & More segera. Sebab untuk mengupah peguam sementara adalah berbeza bagi setiap syarikat. Mungkin ada perubahan dalam syarikat anda, pekerja yang sakit, anda ingin mengejar kerja yang tertunggak atau anda ingin memastikan bahawa projek berjalan lancar. Semua jenis masalah yang berbeza dapat diselesaikan dengan mengupah peguam sementara dari Law & More. Masalah-masalah ini boleh menyebabkan syarikat anda tidak menunjukkan prestasi maksimum dan boleh membawa kesan negatif. Matlamat utama pengambilan peguam sementara adalah untuk menjamin kualiti syarikat anda. Ini mungkin kerana dia memberi pandangan baru dan segar di syarikat anda. Oleh kerana pengacara juga dapat membuat keputusan bebas dengan lebih mudah, anda tidak perlu menunggu lama untuk membuat pilihan.

Mengupah peguam sementara

Kami di Law & More percaya adalah penting bahawa terdapat prestasi sebagai balasan apabila anda mengupah peguam sementara. Itulah sebabnya kami mempunyai pengacara dengan pengalaman bertahun-tahun yang juga mempunyai pengetahuan khusus tentang seorang peguam, sehingga anda dapat menggunakannya dengan segera. Contohnya, adakah anda akan memulakan projek, adakah anda merancang penyusunan semula atau adakah anda mengambil cuti sementara? Kemudian hubungi di salah satu Law & Morepeguam sementara.

Gambar Maxim Hodak

Maxim Hodak

RAKAN KONGSI / PENYELARAS

maxim.hodak@lawandmore.nl

Mengapa mengupah peguam sementara dari Law & More?

Pengetahuan

Tahap pengetahuan

Peguam sementara dari Law & More sudah berada pada tahap pengetahuan.

Tiada penangguhan

Tiada penangguhan

Jangan ketinggalan dalam kerja dan ambil peguam sementara.

Pengetahuan Undang-undang

Pengetahuan undang-undang

Peguam sementara kami juga mempunyai pengetahuan seorang peguam.

Pasukan

Segera digunakan

Ikuti kerja tertunggak kerana peguam sementara kami boleh dikerahkan serta-merta.

“Dibincangkan dalam ceramah pengenalan pelan tindakan yang jelas. Terlibat dan boleh berempati dengan masalah klien”

Apabila anda mengupah peguam syarikat sementara, adalah mustahak peguam ini dapat ditempatkan dalam masa yang singkat. Kami di Law & More berusaha untuk memastikan bahawa peguam korporat sementara kami dapat dikerahkan dalam masa yang singkat untuk syarikat anda, sehingga anda dapat terus bekerja tanpa gangguan. Peguam dari Law & More membantu anda dalam proses undang-undang sehari-hari, tetapi juga dapat melakukan kerja yang diharapkan daripada peguam profesional. Tambahan pula, pakar kami dapat bekerjasama dengan jabatan undang-undang anda dan dengan penasihat dalaman dan luaran anda yang lain, tetapi mereka juga dapat mengambil projek besar di dalam syarikat anda dan memberikan nasihat bebas. Adakah anda memerlukan peguam sementara? Kemudian sila hubungi peguam di Law & More.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Orang yang sangat berpengetahuan dan mesra

Perkhidmatan yang sangat hebat dan profesional (undang-undang). Berkomunikasi dengan cara yang sama seperti yang dilakukan secara ringkas. Ik ben geholpen pintu dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Pendek kata, saya mempunyai pengalaman yang baik dengan pejabat ini.

10
Mehmet
Eindhoven

Peguam Interim kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.