PELUANG KERJAYA

Law & More

Law & More ialah sebuah firma undang-undang yang dinamik dan pelbagai disiplin, terletak di Taman Sains di Eindhoven; juga dipanggil Lembah Silikon Belanda. Kami menggabungkan pengetahuan pejabat korporat dan cukai yang besar dengan perhatian peribadi dan perkhidmatan yang dibuat khusus yang sesuai dengan pejabat butik. Firma guaman kami benar-benar antarabangsa dari segi skop dan sifat perkhidmatan kami dan berfungsi untuk pelbagai pelanggan Belanda dan antarabangsa yang canggih, daripada syarikat dan institusi kepada individu. Untuk menyediakan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan kami, kami mempunyai pasukan peguam dan ahli perundangan berbilang bahasa yang berdedikasi, yang menguasai bahasa Rusia, antara lain. Pasukan ini mempunyai suasana yang menyenangkan dan tidak formal.

Kami kini mempunyai ruang untuk pelajar magang. Sebagai pelajar magang, anda mengambil bahagian dalam latihan harian kami dan mendapat sokongan yang sangat baik. Pada akhir magang, anda akan menerima penilaian magang dari kami dan anda akan melangkah lebih jauh dalam menjawab persoalan sama ada profesion undang-undang adalah untuk anda. Tempoh latihan ditentukan melalui perundingan.

Profil

Kami menjangkakan perkara berikut dari pelajar pelajar kami:
  • kemahiran menulis yang sangat baik
  • Penguasaan baik bahasa Belanda dan Inggeris
  • Anda menjalankan pendidikan undang-undang di peringkat HBO atau WO
  • Anda mempunyai minat yang nyata dalam undang-undang korporat, undang-undang kontrak, undang-undang keluarga atau undang-undang imigresen
  • Anda mempunyai sikap tidak masuk akal dan berbakat dan bercita-cita tinggi
  • Anda ada selama 3-6 bulan

Tindak balas

Adakah anda ingin menjawab kekosongan ini? Hantarkan CV, surat motivasi dan senarai markah anda ke info@lawandmore.nl. Anda boleh menghantar surat anda kepada Mr. TGLM Meevis. Law & More sentiasa berminat untuk mengenali profesional berbakat dan bercita-cita tinggi dengan latar belakang pendidikan dan profesional yang baik.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Perkhidmatan yang sangat mesra pelanggan dan bimbingan yang sempurna!

Encik Meevis telah membantu saya dalam kes undang-undang pekerjaan. Dia melakukan ini, bersama pembantunya Yara, dengan profesionalisme dan integriti yang tinggi. Di samping kualitinya sebagai seorang peguam profesional, dia kekal pada setiap masa yang sama, manusia yang berjiwa, yang memberikan perasaan hangat dan selamat. Saya melangkah masuk ke pejabatnya dengan tangan di rambut saya, Encik Meevis segera memberi saya perasaan bahawa saya boleh melepaskan rambut saya dan dia akan mengambil alih mulai saat itu, kata-katanya menjadi perbuatan dan janjinya ditepati. Yang paling saya suka ialah direct contact, tak kira hari/masa, dia ada masa saya perlukan dia! Puncak! Terima kasih Tom!

10
Nora
Eindhoven

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.