Maxim Hodak adalah peguam bela Belanda dengan pengalaman perundangan antarabangsa (in-house) yang luas dengan fokus khusus untuk melayani pelanggan dari pasar Eurasia di Belanda dalam bidang undang-undang korporat Belanda, undang-undang komersial Belanda, undang-undang perdagangan antarabangsa, korporat kewangan dan penggabungan dan pengambilalihan, penubuhan dan pengurusan projek antarabangsa yang kompleks dan struktur cukai / kewangan. Maxim Hodak berkomunikasi dalam bahasa Belanda, Jerman, Perancis, Inggeris, Rusia dan Ukraina. Maxim Hodak telah memberi tumpuan kepada pelanggan dari Eurasia sebagai tindak balas terhadap keperluan pelanggan yang semakin meningkat untuk menerima nasihat dan sokongan undang-undang yang mendalam dalam rangka mengatur operasi dan penstrukturan aset dan aktiviti di dalam dan melalui bidang kuasa Belanda.Maxim Hodak memulakan kerjaya guamannya di Clifford Chance Brussels pada tahun 2002. Selepas itu dia telah bekerja sebagai penasihat undang-undang di ING Bank di Belanda. Pada tahun 2005, dia diminta untuk bergabung dengan saluran TV antarabangsa sebagai penasihat umum dan pengarah urusan syarikat induk untuk menyokong entiti tersebut dalam pertumbuhan dan pengembangan antarabangsa dari Belanda. Mulai tahun 2009 Maxim Hodak terus memberikan perkhidmatan undang-undang kepada pelbagai pelanggan Eurasia di Belanda dengan fokus pada undang-undang korporat dan kontrak, cukai antarabangsa, penstrukturan aset dan pembiayaan projek. Maxim Hodak memiliki ijazah Sarjana Undang-Undang (University of Amsterdam) dan ijazah pendidikan profesional Pascasiswazah dalam bidang Kewangan Pelaburan (EHSAL Management School, Brussels). Maxim Hodak juga sibuk dengan pendidikan undang-undang dan cukai Belanda yang berterusan.

Maxim Hodak

Gambar Maxim Hodak

Maxim Hodak adalah peguam bela Belanda dengan pengalaman perundangan antarabangsa (dalaman) dengan tumpuan khusus untuk melayani pelanggan dari pasar Eurasia di Belanda dalam bidang undang-undang korporat Belanda, undang-undang komersial Belanda, undang-undang perdagangan antarabangsa, kewangan korporat dan penggabungan dan pengambilalihan, penubuhan dan pengurusan projek antarabangsa yang kompleks dan struktur cukai / kewangan. Maxim Hodak berkomunikasi dalam bahasa Belanda, Jerman, Perancis, Inggeris, Rusia dan Ukraine.

Maxim Hodak telah memfokuskan kepada klien dari Eurasia sebagai tindak balas terhadap keperluan pelanggan yang semakin meningkat untuk menerima nasihat dan sokongan undang-undang yang mendalam dalam rangka mengatur operasi dan menyusun aset dan aktiviti di dalam dan melalui bidang kuasa Belanda.

Maxim Hodak memulakan kerjaya sahnya di Clifford Chance Brussels pada tahun 2002. Selepas itu, dia telah bekerja sebagai penasihat undang-undang di ING Bank di Belanda. Pada tahun 2005, dia diminta untuk bergabung dengan saluran TV antarabangsa sebagai penasihat umum dan pengarah urusan syarikat induk untuk menyokong entiti tersebut dalam pertumbuhan dan pengembangan antarabangsa dari Belanda. Mulai tahun 2009 Maxim Hodak terus memberikan perkhidmatan undang-undang kepada pelbagai pelanggan Eurasia di Belanda dengan fokus pada undang-undang korporat dan kontrak, cukai antarabangsa, penstrukturan aset dan pembiayaan projek.

Maxim Hodak memiliki ijazah Sarjana Undang-Undang (University of Amsterdam) dan ijazah pendidikan profesional Pascasiswazah dalam bidang Kewangan Pelaburan (EHSAL Management School, Brussels). Maxim Hodak juga sibuk dengan pendidikan undang-undang dan cukai Belanda yang berterusan.

Law & More B.V.