MAXIM HODAK

Maxim Hodak

Maxim Hodak adalah peguam bela Belanda dengan pengalaman perundangan antarabangsa (dalaman) dengan tumpuan khusus untuk melayani pelanggan dari pasar Eurasia di Belanda dalam bidang undang-undang korporat Belanda, undang-undang komersial Belanda, undang-undang perdagangan antarabangsa, kewangan korporat dan penggabungan dan pengambilalihan, penubuhan dan pengurusan projek antarabangsa yang kompleks dan struktur cukai / kewangan. Maxim Hodak berkomunikasi dalam bahasa Belanda, Jerman, Perancis, Inggeris, Rusia dan Ukraine.

Maxim Hodak telah memfokuskan kepada klien dari Eurasia sebagai tindak balas terhadap keperluan pelanggan yang semakin meningkat untuk menerima nasihat dan sokongan undang-undang yang mendalam dalam rangka mengatur operasi dan menyusun aset dan aktiviti di dalam dan melalui bidang kuasa Belanda.

Maxim Hodak memulakan kerjaya sahnya di Clifford Chance Brussels pada tahun 2002. Selepas itu, dia telah bekerja sebagai penasihat undang-undang di ING Bank di Belanda. Pada tahun 2005, dia diminta untuk bergabung dengan saluran TV antarabangsa sebagai penasihat umum dan pengarah urusan syarikat induk untuk menyokong entiti tersebut dalam pertumbuhan dan pengembangan antarabangsa dari Belanda. Mulai tahun 2009 Maxim Hodak terus memberikan perkhidmatan undang-undang kepada pelbagai pelanggan Eurasia di Belanda dengan fokus pada undang-undang korporat dan kontrak, cukai antarabangsa, penstrukturan aset dan pembiayaan projek.

Maxim Hodak memegang ijazah Sarjana dalam Undang-undang (University of Amsterdam) dan ijazah pendidikan profesional Lepasan ijazah dalam bidang Kewangan Pelaburan (EHSAL Management School, Brussels). Maxim Hodak juga sibuk dengan pendidikan perundangan dan cukai Belanda yang berterusan.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Sah berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan

Keadaan saya telah diselesaikan dengan cara di mana saya hanya boleh mengatakan bahawa hasilnya adalah seperti yang saya inginkan. Saya dibantu hingga berpuas hati dan cara Aylin bertindak boleh digambarkan sebagai tepat, telus dan tegas.

10
Arsalan
Mierlo

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.