Alasan perceraian

Sekiranya perceraian dengan persetujuan bersama bukanlah pilihan, anda boleh mempertimbangkan untuk memulakan proses perceraian secara sepihak atas alasan gangguan perkahwinan yang tidak dapat diperbaiki. Perkahwinan itu terganggu dengan tidak teratur ketika kelanjutan hidup bersama antara pasangan dan penyambungannya menjadi mustahil kerana gangguan itu. Fakta nyata yang menunjukkan gangguan perkahwinan yang tidak dapat diperbaiki, misalnya, berzina atau tidak lagi tinggal bersama di rumah perkahwinan.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai Perceraian? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam perceraian akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.