Penceraian anak menyokong

Sekiranya anak-anak terlibat dalam perceraian, sokongan anak adalah bahagian penting dalam pengaturan kewangan. Dalam kes pengasuhan bersama, anak-anak bergantian tinggal bersama kedua ibu bapa dan ibu bapa membiayai kosnya. Anda boleh membuat perjanjian mengenai sokongan anak bersama-sama. Perjanjian ini akan ditetapkan dalam rancangan keibubapaan. Anda akan menyerahkan perjanjian ini ke mahkamah. Hakim akan mengambil kira keperluan anak-anak ketika memutuskan sokongan anak. Carta khas telah dikembangkan untuk tujuan ini hakim mengambil pendapatan seperti sebelum perceraian sebagai titik permulaan. Sebagai tambahan, hakim menentukan jumlah yang boleh dilepaskan oleh orang yang mesti membayar wang ganti rugi. Ini memanggil keupayaan untuk membayar. Keupayaan orang yang menjaga anak-anak juga diambil kira. Hakim membuat perjanjian itu muktamad dan mencatatnya. Jumlah penyelenggaraan disesuaikan setiap tahun.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai Perceraian? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam perceraian akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.