Apakah tujuan tunjangan

Tujuan tunjangan adalah untuk membatasi kesan ekonomi yang tidak adil dari perceraian dengan memberikan pendapatan berterusan kepada pasangan yang tidak berpendapatan gaji atau berpendapatan rendah. Sebahagian daripada pembenarannya adalah bahawa bekas pasangan mungkin memilih untuk meninggalkan kerjaya untuk menyara keluarga dan memerlukan masa untuk mengembangkan kemahiran pekerjaan untuk menyara diri mereka sendiri.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai Perceraian? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam perceraian akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.