Dibatalkan

Apabila perkahwinan dibatalkan, ini bermaksud bahawa persatuan tersebut dinyatakan batal dan tidak sah. Pada hakikatnya, perkahwinan tersebut dianggap tidak pernah wujud sejak awal. Ini berbeza dengan perceraian kerana perceraian menandakan berakhirnya kesatuan yang sah, tetapi perkahwinan itu masih diakui telah wujud. Tidak seperti perceraian dan kematian, membatalkan perkahwinan menyebabkan perkahwinan itu tidak ada di mata undang-undang, yang boleh mempengaruhi pembahagian harta benda dan hak penjagaan anak-anak.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai Perceraian? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam perceraian akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.