Perceraian sivil

Perceraian sivil juga dikenal sebagai perceraian kolaboratif, yang bermaksud perceraian yang mematuhi undang-undang kolaboratif. Dalam perceraian sivil atau kolaboratif, kedua-dua pihak mempunyai nasihat, yang menggunakan gaya kolaborasi dan bekerjasama untuk berusaha menyelesaikan masalah, atau setidaknya meminimumkan jumlah dan tahap perselisihan. Peguam dan kliennya berusaha membina konsensus dan membuat seberapa banyak keputusan di luar mahkamah.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai Perceraian? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam perceraian akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.