Perjanjian pemisahan

Perjanjian perpisahan adalah dokumen yang digunakan oleh dua orang dalam perkahwinan untuk membahagikan aset dan tanggungjawab mereka ketika bersiap sedia untuk berpisah atau bercerai. Ini merangkumi syarat untuk membahagi hak penjagaan anak dan sokongan anak, tanggungjawab ibu bapa, sokongan suami isteri, harta benda dan hutang, dan aspek keluarga dan kewangan lain yang mungkin ingin diperuntukkan atau dibahagi oleh pasangan.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai Perceraian? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam perceraian akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.