Tidak ada kesalahan perceraian

Penceraian tanpa kesalahan adalah perceraian di mana pembubaran perkahwinan tidak memerlukan pertunjukan kesalahan oleh mana-mana pihak. Undang-undang yang memperuntukkan perceraian tanpa kesalahan memungkinkan pengadilan keluarga untuk memberikan perceraian sebagai tanggapan atas permohonan oleh salah satu pihak dari pernikahan tersebut tanpa meminta pemohon untuk memberikan bukti bahwa terdakwa telah melakukan pelanggaran kontrak perkahwinan. Sebab yang paling umum berlaku perceraian tanpa kesalahan adalah kerana perbezaan yang tidak dapat diselesaikan atau konflik keperibadian, yang bermaksud pasangan itu tidak dapat menyelesaikan perbezaan mereka.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai Perceraian? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam perceraian akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.