ANDA PERLU PERJANJIAN KERJASAMA?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

Perjanjian Kerjasama

Setiap pengusaha atau individu persendirian harus berurusan dengan pembentukan perjanjian kerjasama. Kandungan perjanjian mesti ditentukan dengan teliti. Oleh itu, merangka perjanjian adalah tugas bagi pakar. Bagaimanapun, dalam praktiknya sering berlaku bahawa tidak semua butiran difikirkan dengan teliti. Perjanjian kerjasama standard mudah dicari dan dimuat turun dalam talian. Perjanjian standard seperti itu nampaknya penyelesaian yang murah dan cepat, tetapi tidak. Walaupun ada niat dan persetujuan yang baik sebelumnya, sering kali terdapat klausa dalam kontrak seperti itu yang tidak jelas atau terbuka kepada pelbagai tafsiran selepas itu.

Oleh itu, adalah mustahak untuk mendapatkan nasihat daripada peguam perjanjian kerjasama khusus. Ini akan mengelakkan kesamaran dan prosedur yang mahal pada masa akan datang. Kami boleh menasihati anda semasa rundingan anda dan, jika anda mahu, juga mewakili anda. Adakah anda berminat dengan nasihat? Kemudian sila hubungi kami.

Kontrak kerjasama

Tafsiran kontrak kerjasama, persoalan sama ada kontrak telah dipenuhi dengan betul dan akibat dari pemenuhan kontrak yang rosak adalah perkara harian. Kontrak kerjasama adalah salah satu keistimewaan Law & More.

Adakah anda memerlukan bantuan untuk membuat kontrak kerjasama? Adakah perjanjian tidak dipenuhi dan adakah anda ingin menamatkan kerjasama? Atau adakah anda mempunyai perselisihan akibat perjanjian? Ini adalah soalan-soalan yang senang dibantu oleh peguam kontrak kerjasama kami. Kami mempunyai semua pengetahuan yang diperlukan untuk memberi anda penyelesaian terbaik.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

Peguam korporat

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Topik yang dikendalikan oleh Law & MorePeguam termasuk:

 • merangka dan menilai kontrak tetap dan sementara;
 • penamatan kontrak (penamatan, pembubaran, pembatalan);
 • meletakkan pihak lain yang ingkar sekiranya tidak mematuhi perjanjian kerjasama;
 • menangani pertikaian yang timbul dari perjanjian;
 • merundingkan kandungan kontrak kerjasama.

Law & More adalah syarikat antarabangsa mengenai skop dan sifat perkhidmatannya. Ini bermaksud bahawa selain perjanjian kerjasama nasional, fokus kami juga pada perjanjian antarabangsa. Perjanjian antarabangsa memerlukan perhatian tambahan mengenai undang-undang dan peraturan yang berlaku dan terjemahan istilah undang-undang yang betul. Kami juga aktif untuk memulakan dengan membantu mereka berjaya melancarkan.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Peguam kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More photo

Merangka perjanjian kerjasama

Sebagai pakar dalam bidang perjanjian kerjasama, kami dipanggil untuk menyusun atau memantau berbagai jenis perjanjian. Di bawah ini anda akan dapati beberapa contoh:

 • kontrak pekerjaan;
 • Terma dan Syarat Am;
 • perjanjian pemegang saham;
 • perjanjian sewa dan pajakan;
 • perjanjian pinjaman wang;
 • kontrak bangunan;
 • perjanjian jual beli;
 • perjanjian konsainan;
 • kontrak agensi;
 • perjanjian bukan pendedahan;
 • kontrak pengambilalihan;
 • menetapkan perjanjian;
 • perjanjian pengedaran.

Sekiranya anda mengupah Law & More untuk membuat perjanjian kerjasama, kami akan berbincang dengan anda untuk mengetahui kehendak anda. Kemudian kami akan menyiasat kemungkinan dan menyediakan perjanjian untuk anda dengan berhati-hati.

Kami terbiasa bekerja dengan cepat dan tepat dan anda tidak perlu menunggu lama untuk menjawab soalan anda. Adakah anda memerlukan pertolongan dalam membuat perjanjian kerjasama? Isi borang hubungan di Law & More.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.