MEMERLUKAN PEGUAM Ekspatriat?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

Perkhidmatan Ekspatriat

Semasa tinggal dan bekerja di Belanda, anda sebagai ekspatriat dapat menemui beberapa masalah undang-undang. Bagaimanapun, undang-undang Belanda adalah kompleks dan merangkumi pelbagai bidang kuasa yang sering berkontrak atau bersilang. Sebagai contoh, untuk ekspatriat, pelbagai persoalan undang-undang mungkin timbul dalam bidang:

Undang-undang kontrak. Bilakah tuan tanah, misalnya, boleh menghentikan pajakan anda atau anda menamatkan perjanjian pembelian sebagai pembeli? Syarat (tambahan) mana yang dihubungkan dengan kontrak ekspatriat anda dan apa maksudnya?

Undang-undang pekerjaan. Bagaimana jika anda harus menghadapi penyakit? Sebagai ekspatriat, adakah anda berhak mendapat pembayaran pesangon atau faedah pengangguran? Adakah perlindungan pemecatan Belanda berlaku dalam kes anda ketika Anda menghadapi pemecatan?

Undang-undang tanggungjawab. Siapa yang bertanggungjawab sekiranya perjanjian tertentu dilanggar? Siapa yang boleh anda pertanggungjawabkan apabila berlaku kemalangan (berkaitan dengan pekerjaan)? Dan adakah anda bertanggungjawab secara peribadi sekiranya orang lain mengalami kerosakan akibat tindakan anda?

Undang-undang imigresen. Adakah anda memerlukan permit kediaman untuk tinggal atau bekerja di Belanda? Dan jika demikian, syarat apa yang perlu anda penuhi? Dan apa akibatnya pengangguran bagi permit kediaman anda atau tidak?

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

Peguam korporat

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Apa sahaja persoalan undang-undang atau bidang kuasa yang anda hadapi, penting bagi anda untuk mengetahui kedudukan undang-undang anda. Lagipun, anda tidak mahu menghadapi kejutan (selepas itu). Law & More mempunyai pasukan peguam multibahasa yang berdedikasi yang pakar dalam undang-undang kontrak, undang-undang tanggungjawab, undang-undang buruh dan imigresen dan dapat memberitahu anda mengenai kedudukan undang-undang anda. Selain itu, mereka dapat membantu anda membuat dan memeriksa kontrak atau memohon izin tinggal anda. Adakah anda mencari bidang kuasa lain? Kemudian lihat halaman kepakaran kami, yang menyenaraikan semua bidang kuasa kami.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Peguam Ekspatriat kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Adakah anda menghadapi pertikaian di Belanda? Begitu juga Law & More ada untuk anda. Ketika pihak-pihak berada dalam situasi konflik, pergi ke pengadilan adalah langkah yang biasa dan sering cepat. Walau bagaimanapun, proses undang-undang tidak selalu menawarkan penyelesaian terbaik dan konflik antara pihak dapat diselesaikan dengan lebih baik dan lebih efisien dengan cara lain, misalnya melalui pengantaraan. Peguam kami membantu anda dari peringkat awal hingga peringkat akhir pertikaian. Dengan melakukannya, mereka membuat anggaran yang tepat mengenai risiko dan peluang terlebih dahulu. Dalam kedua-dua kes, Law & MorePeguam kemudian mendasarkan pekerjaan mereka pada strategi yang telah ditentukan yang telah ditentukan bersama anda.

Adakah anda mempunyai masalah undang-undang di Belanda, dan adakah anda ingin menyelesaikannya? Sila hubungi Law & More. Di mana kebanyakan peguam hanya menawarkan pengetahuan undang-undang dan pandangan kritis, Law & MorePeguam menawarkan sesuatu yang tambahan. Sebagai tambahan kepada pengetahuan kami mengenai undang-undang Belanda (prosedural), kami memiliki pengalaman antarabangsa yang luas. Pejabat kami tidak hanya bersifat antarabangsa sehubungan dengan ruang lingkup dan sifat perkhidmatannya, tetapi juga berkaitan dengan berbagai pelanggan lokal dan internasional yang maju. Itulah sebabnya kami di Law & More memahami cabaran yang dihadapi oleh ekspatriat dan dapat menolong anda dengan sebaik mungkin melalui pendekatan praktikal dan peribadi.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More