pelanggan persendirian

Sebagai individu persendirian, anda dapat menghubungi undang-undang dengan pelbagai cara. Law & More membantu pelanggan swasta dalam pelbagai bidang undang-undang. Kami mempunyai kepakaran dalam bidang:

Sama ada perceraian yang rumit, mendapatkan permit kediaman, kontrak pekerjaan dan pemecatan atau perlindungan data peribadi anda, pakar kami ada untuk anda dan mencari jalan terbaik untuk mencapai matlamat anda.

Pertama sekali, kami menganalisis keadaan anda dan bersama-sama dengan anda kami menentukan taktik dan laluan yang akan kami lalui. Kami membincangkan bayaran yang kami kenakan dan kami membuat perjanjian yang jelas mengenai perkara ini. Kami memberikan nilai yang tinggi untuk komunikasi yang baik dan jelas dengan pelanggan kami dan oleh itu kami sentiasa bertindak balas dengan cepat dan kami terlibat dalam kes anda. Pendekatan kami bersifat peribadi, langsung dan berorientasikan hasil. Garis pendek dan jelas antara peguam dan pelanggan adalah perkara biasa bagi kami.

Adakah anda mempunyai masalah undang-undang dan adakah anda memerlukan bantuan pakar? Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami. Kami gembira dan bersedia memberi anda nasihat, membantu anda dalam rundingan dan, jika perlu, mewakili anda dalam proses undang-undang.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.