pelanggan persendirian

Sebagai individu persendirian, anda dapat menghubungi undang-undang dengan pelbagai cara. Law & More membantu pelanggan swasta dalam pelbagai bidang undang-undang. Kami mempunyai kepakaran dalam bidang:

Sama ada perceraian yang rumit, mendapatkan permit kediaman, kontrak pekerjaan dan pemecatan atau perlindungan data peribadi anda, pakar kami ada untuk anda dan mencari jalan terbaik untuk mencapai matlamat anda.

Pertama sekali, kami menganalisis keadaan anda dan bersama-sama dengan anda kami menentukan taktik dan laluan yang akan kami lalui. Kami membincangkan bayaran yang kami kenakan dan kami membuat perjanjian yang jelas mengenai perkara ini. Kami memberikan nilai yang tinggi untuk komunikasi yang baik dan jelas dengan pelanggan kami dan oleh itu kami sentiasa bertindak balas dengan cepat dan kami terlibat dalam kes anda. Pendekatan kami bersifat peribadi, langsung dan berorientasikan hasil. Garis pendek dan jelas antara peguam dan pelanggan adalah perkara biasa bagi kami.

Adakah anda mempunyai masalah undang-undang dan adakah anda memerlukan bantuan pakar? Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami. Kami gembira dan bersedia memberi anda nasihat, membantu anda dalam rundingan dan, jika perlu, mewakili anda dalam proses undang-undang.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

[show-testimonials orderby='order_menu' order='DESC' limit='1′ penomboran='on' layout='grid' options='theme:none,info-position:info-bawah,text-alignment:center, lajur:1,penapis:tiada,penilaian:pada,isi-petikan:pendek,charlimitextra:(…),imej paparan:dihidupkan,saiz-imej:ttshowcase_small,bentuk-imej:bulatan,kesan-imej:tiada,imej- pautan: on']

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Law & More