Apa itu LLC

Syarikat berhad (LLC) adalah bentuk khas syarikat berhad persendirian. LLC adalah sejenis struktur perniagaan yang memperlakukan pemilik seperti rakan kongsi tetapi memberi mereka pilihan untuk dikenakan cukai seperti syarikat. Bentuk perniagaan ini membolehkan fleksibiliti dalam pemilikan dan pengurusan. Setelah pemilik memutuskan bagaimana mereka ingin dikenakan cukai, diurus, dan diatur, mereka akan menjelaskan semuanya dalam perjanjian operasi. LLC digunakan terutamanya di AS.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai LLC? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam undang-undang korporat akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.