Apa itu peguam korporat

Peguam korporat adalah peguam yang bekerja dalam lingkungan korporat, biasanya mewakili perniagaan. Peguam korporat boleh menjadi peguam transaksi, yang bermaksud mereka membantu menulis kontrak, mengelakkan perbicaraan dan sebaliknya melakukan pekerjaan undang-undang di belakang tabir. Litigator juga boleh menjadi peguam korporat; peguam-peguam ini mewakili syarikat-syarikat dalam tuntutan undang-undang, sama ada mengemukakan tuntutan ke atas seseorang yang telah melakukan kesalahan syarikat atau membela syarikat tersebut jika disaman.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai peguam korporat? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam undang-undang korporat akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.