Apa itu perniagaan antarabangsa

Perniagaan antarabangsa merujuk kepada perdagangan barang, perkhidmatan, teknologi, modal dan / atau pengetahuan melintasi sempadan negara dan pada skala global atau transnasional. Ia melibatkan transaksi barang dan perkhidmatan rentas sempadan antara dua atau lebih negara.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai perniagaan antarabangsa? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam undang-undang korporat and Peguam antarabangsa akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.