Apa itu perniagaan yang beretika

Perniagaan yang beretika adalah perniagaan yang mempertimbangkan kesan tindakan, produk dan perkhidmatannya terhadap alam sekitar, manusia dan haiwan. Ini termasuk produk atau perkhidmatan akhir, asal-usulnya, dan cara pembuatan dan pengedarannya.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat perniagaan beretika? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam undang-undang alam sekitar akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.