Apa itu kontrak undang-undang

Kontrak undang-undang adalah perjanjian yang dapat dilaksanakan secara sah antara dua atau lebih pihak. Mungkin lisan atau tulisan. Biasanya, pihak berjanji untuk melakukan sesuatu untuk yang lain sebagai ganti keuntungan. Kontrak undang-undang mesti mempunyai tujuan yang sah, kesepakatan bersama, pertimbangan, pihak yang kompeten, dan persetujuan yang tulen agar dapat dilaksanakan.

Adakah anda memerlukan bantuan undang-undang atau nasihat mengenai kontrak undang-undang? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam kontrak akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.