Apakah maksud b2b

B2B adalah istilah antarabangsa untuk perniagaan-ke-perniagaan. Ini merujuk kepada syarikat yang secara khusus menjalankan perniagaan dengan syarikat lain. Contohnya termasuk syarikat pembuatan, pemborong, bank pelaburan dan syarikat hosting yang tidak beroperasi di pasaran swasta.

Adakah anda memerlukan bantuan guaman atau nasihat mengenai b2b? Atau adakah anda masih mempunyai soalan tentang topik ini? kami Peguam undang-undang korporat akan gembira untuk membantu anda!

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.