Undang-undang harta tanah terdiri daripada semua aspek undang-undang mengenai harta tak alih. Kami di Law & More berkemampuan untuk membantu anda dengan nasihat undang-undang apabila timbul pertanyaan atau konflik mengenai pembelian dan penjualan harta tanah tidak bergerak. Selain itu kami dapat memberi anda nasihat undang-undang mengenai bidang undang-undang pembinaan dan undang-undang sewa.

PERLUKAN UNDANG-UNDANG HARTA SEBENAR?
PANGGILAN DALAM UNDANG-UNDANG UNDANG-UNDANG NYATA

Peguam Harta Tanah

Undang-undang harta tanah terdiri daripada semua aspek undang-undang mengenai harta tak alih. Kami di Law & More berkemampuan untuk membantu anda dengan nasihat undang-undang apabila timbul pertanyaan atau konflik mengenai pembelian dan penjualan harta tanah tidak bergerak. Selain itu kami dapat memberi anda nasihat undang-undang mengenai bidang undang-undang pembinaan dan undang-undang sewa.

Menu cepat

Undang-undang pembinaan

Sebagai usahawan dalam sektor pembinaan, anda bekerjasama dengan banyak pihak. Pengetua, arkitek dan kontraktor harus membuat janji dengan jelas, kerana aktiviti setiap pihak ini saling berkaitan antara satu sama lain. Oleh kerana banyaknya kolaborasi dalam proses pembinaan, setiap pihak terikat pada beberapa kewajiban dan hak yang ditetapkan dalam undang-undang. Akibat kerumitan kolaborasi, semua jenis masalah hukum mungkin timbul. Apa kewajipan dan hak anda terhadap pihak lain? Siapa yang boleh bertanggungjawab sekiranya berlaku kerosakan akibat kesalahan struktur. Law & More mempunyai kemampuan untuk memberi anda nasihat undang-undang dan boleh membuat tuntutan hukum jika disimpulkan perlu.

Selain itu, kami boleh memberi nasihat tentang semua peraturan perundangan yang harus dipatuhi oleh pembinaan. Dengan cara ini masalah undang-undang, mengenai tanggungjawab misalnya, dapat dicegah sebanyak mungkin.

Sebentar lagi, kami dapat memberikan antara lain tindakan berikut:

• Penentuan hak dan kewajiban anda sebagai pelaku dalam proses struktur;
• Memberi nasihat mengenai terma dan syarat yang harus dipatuhi oleh pembinaan;
• Bantuan sekiranya anda bertanggungjawab.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

 Hubungi +31 40 369 06 80

Perkhidmatan dari Law & More

Undang-undang Korporat

Peguam korporat

Setiap syarikat adalah unik. Oleh itu, anda akan menerima nasihat undang-undang yang berkaitan langsung dengan syarikat anda

Notis ingkar

Peguam sementara

Perlukan peguam buat sementara waktu? Berikan sokongan undang-undang yang mencukupi terima kasih kepada Law & More

Peguambela

Peguam imigresen

Kami menangani perkara yang berkaitan dengan kemasukan, tempat tinggal, pengusiran dan orang asing

Perjanjian pemegang saham

Peguam perniagaan

Setiap pengusaha harus berurusan dengan undang-undang syarikat. Persiapkan diri anda dengan baik untuk ini.

"Law & More peguam
terlibat dan
dapat berempati dengan
masalah pelanggan ”

Undang-undang sewa

Law & More membantu penyewa dan tuan tanah dalam mencegah dan menyelesaikan masalah undang-undang. Penyewa dan tuan tanah mempunyai tanggungjawab undang-undang khas. Ini mengandung watak yang mengatur yang bermaksud bahawa para pihak dapat menggantinya dengan perjanjian mereka sendiri. Selain itu, ada peruntukan wajib dalam undang-undang sewa. Seseorang tidak boleh berbeza dengan peraturan ini, yang terutama bermaksud melindungi penyewa kerana pihaknya lebih lemah, melalui kontrak. Sekiranya anda diposisikan dalam situasi di mana rakan anda tidak mematuhi perjanjiannya, ada beberapa tindakan yang dapat dilakukan. Dalam kes sedemikian, anda boleh mempercayai kami kerana memberi anda nasihat undang-undang yang anda perlukan.

Contoh subjek yang boleh kami bantu:

• merangka perjanjian sewa sekiranya anda pemilik tanah ;;
• pertikaian mengenai penjelasan perjanjian;
• melakukan tindakan sekiranya penyewa atau tuan tanah tidak bertindak mematuhi perjanjian yang dibuat ;;
• penamatan perjanjian sewa.

Sewa tempat penginapan perniagaan

Sekiranya anda ingin menjalankan perniagaan, anda memerlukan ruang perniagaan. Apabila anda berhasrat untuk menyewa tempat penginapan perniagaan, perjanjian sewa mesti dibuat. Terdapat peraturan undang-undang khusus untuk sewa penginapan perniagaan. Apa yang dapat kami bantu adalah seperti berikut

• menentukan jenis perjanjian sewa dan hak dan kewajiban yang sesuai;
• memberi nasihat sekiranya berlaku perubahan harga sewa;
• memberi nasihat mengenai perlindungan pelepasan.

Adakah anda tertarik dengan bangunan yang menawan? Sekiranya anda ingin menyewa bangunan ini, anda perlu mengetahui sama ada aktiviti yang ingin anda lakukan… mematuhi keputusan terbaik yang telah ditujukan oleh perbandaran kepada sebuah bangunan. Law & More berada pada pengetahuan pengetahuan mengenai rancangan pengezonan dan dapat menentukan sama ada ruang tersebut.

Undang-undang Harta Tanah

Pembelian tempat penginapan perniagaan

Sekiranya anda berhasrat untuk membeli harta tanah untuk perniagaan anda atau anda sudah memilikinya, maka kami dapat membantu anda dengan subjek berikut:

• rundingan perjanjian pembelian;
• penjelasan mengenai perjanjian;
• pelanggaran kontrak oleh tuan tanah;
• penamatan perjanjian;
• gadai janji dan struktur kewangan.

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 (0) 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel kepada kami:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Law & More B.V.