R. (RUBY) VAN KERSBERGEN LLM

Ruby van Kersbergen

turun ke bumi - bertujuan - tepat

Ruby adalah orang yang turun ke bumi. Dia akan berusaha sedaya upaya untuk menyelesaikan kes anda dengan berjaya. Dia melihat perincian yang tidak diperhatikan oleh orang lain. Dalam beberapa kes, perincian kecil boleh memberi kesan besar. Ruby menyukai cabaran dan merebut peluang untuk menghadapinya. Dia tidak akan mengelakkan masalah undang-undang yang rumit. Dia akan melakukan segala yang mungkin untuk memberi anda nasihat yang boleh dipercayai secara sah. Kerahsiaan dan kejujuran sangat bernilai bagi Ruby.

Dalam Law & More, Ruby adalah pakar dalam undang-undang kontrak, undang-undang korporat dan perkhidmatan undang-undang korporat. Dia juga boleh diambil bekerja sebagai peguam syarikat untuk syarikat anda. Selanjutnya, Ruby juga bekerja di bidang undang-undang migrasi.

Pada masa lapang, Ruby suka menghabiskan masa dengan keluarga dan rakan-rakan, lebih senang menikmati makanan yang enak, dan dia suka belajar bahasa Sepanyol.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Sah berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan

Keadaan saya telah diselesaikan dengan cara di mana saya hanya boleh mengatakan bahawa hasilnya adalah seperti yang saya inginkan. Saya dibantu hingga berpuas hati dan cara Aylin bertindak boleh digambarkan sebagai tepat, telus dan tegas.

10
Arsalan
Mierlo

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.