R. (RUBY) VAN KERSBERGEN LLM

Ruby van Kersbergen

turun ke bumi - bertujuan - tepat

Ruby adalah orang yang turun ke bumi. Dia akan berusaha sedaya upaya untuk menyelesaikan kes anda dengan berjaya. Dia melihat perincian yang tidak diperhatikan oleh orang lain. Dalam beberapa kes, perincian kecil boleh memberi kesan besar. Ruby menyukai cabaran dan merebut peluang untuk menghadapinya. Dia tidak akan mengelakkan masalah undang-undang yang rumit. Dia akan melakukan segala yang mungkin untuk memberi anda nasihat yang boleh dipercayai secara sah. Kerahsiaan dan kejujuran sangat bernilai bagi Ruby.

Dalam Law & More, Ruby adalah pakar dalam undang-undang kontrak, undang-undang korporat dan perkhidmatan undang-undang korporat. Dia juga boleh diambil bekerja sebagai peguam syarikat untuk syarikat anda. Selanjutnya, Ruby juga bekerja di bidang undang-undang migrasi.

Pada masa lapang, Ruby suka menghabiskan masa dengan keluarga dan rakan-rakan, lebih senang menikmati makanan yang enak, dan dia suka belajar bahasa Sepanyol.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Orang yang sangat berpengetahuan dan mesra

Perkhidmatan yang sangat hebat dan profesional (undang-undang). Berkomunikasi dengan cara yang sama seperti yang dilakukan secara ringkas. Ik ben geholpen pintu dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Pendek kata, saya mempunyai pengalaman yang baik dengan pejabat ini.

10
Mehmet
Eindhoven

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.