Firma Undang-undang Belanda yang pelbagai disiplin

Law & More ialah firma undang-undang Belanda multidisiplin dinamik dan penasihat cukai yang mengkhusus dalam undang-undang korporat, perdagangan dan cukai Belanda serta berpangkalan di Amsterdam dan juga Eindhoven Taman Sains - "Lembah Silikon" Belanda di Belanda.

Dengan latar belakang korporat dan cukai Belanda, Law & More menggabungkan pengetahuan syarikat firma penasihat korporat dan cukai dengan perhatian terhadap perincian dan perkhidmatan khusus yang anda harapkan dari sebuah syarikat butik. Kami benar-benar antarabangsa dari segi skop dan sifat perkhidmatan kami dan kami bekerja untuk pelbagai pelanggan Belanda dan antarabangsa yang canggih, dari syarikat dan institusi hingga individu.

Law & More mempunyai pasukan pengacara dan penasihat cukai pelbagai bahasa yang berdedikasi dengan pengetahuan mendalam dalam bidang undang-undang kontrak Belanda, undang-undang korporat Belanda, undang-undang cukai Belanda, undang-undang pekerjaan Belanda dan undang-undang harta tanah antarabangsa. Syarikat ini juga pakar dalam penstrukturan aset dan aktiviti yang cekap cukai, undang-undang tenaga Belanda, undang-undang kewangan Belanda dan urus niaga harta tanah.

Sama ada anda syarikat multinasional, PKS, perniagaan baru atau individu persendirian, anda akan mendapati bahawa pendekatan kami tetap sama: komitmen sepenuhnya untuk dapat diakses dan responsif terhadap keperluan anda, setiap masa. Kami menawarkan lebih daripada sekadar keunggulan undang-undang teknikal - kami memberikan penyelesaian pelbagai disiplin yang canggih dengan perkhidmatan dan pendekatan yang diperibadikan.

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

Peguam korporat

Law & More juga menyediakan perkhidmatan penyelesaian sengketa dan litigasi undang-undang kepada syarikat dan individu. Ia melakukan penilaian yang seimbang mengenai peluang dan risiko terlebih dahulu dari semua prosedur undang-undang. Ini membantu klien dari peringkat awal hingga fasa terakhir proses undang-undang, mendasarkan kerjanya pada strategi maju yang dipikirkan dengan baik. Firma ini juga bertindak sebagai peguam dalaman bagi pelbagai syarikat Belanda dan antarabangsa.

Selain itu, syarikat ini mempunyai kepakaran dalam melakukan prosedur perundingan dan mediasi yang kompleks di Belanda. Akhir sekali, kami menawarkan kursus latihan dalam syarikat kepada pelanggan kami, yang disesuaikan dengan keperluan pekerja mereka, dalam pelbagai topik undang-undang, yang sangat penting bagi syarikat yang dimaksudkan.

Anda dipersilakan untuk melihat laman web kami, di mana anda akan mendapat maklumat lebih lanjut mengenai Law & More. Sekiranya anda ingin membincangkan masalah undang-undang tertentu atau jika anda mempunyai pertanyaan mengenai perkhidmatan kami, jangan ragu untuk menghubungi kami.

Firma kami adalah anggota rangkaian peguam LCS yang berpusat di The Hague, Brussels dan Valencia.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

"Law & More memegang dan menjaga pihak lain di bawah tekanan ”

Falsafah Kami

Pendekatan multidisiplin kami terhadap khidmat nasihat undang-undang, peguam dan cukai Belanda adalah perundangan, komersial dan praktikal. Kami selalu memasuki inti perniagaan dan keperluan pelanggan kami. Dengan menjangkakan kehendak mereka, peguam kami dapat memberikan perkhidmatan profesional pada tahap kualiti tertinggi.

Reputasi kami dibina berdasarkan komitmen mendalam untuk menangani dan memenuhi kehendak individu setiap pelanggan kami tanpa mengira sama ada syarikat multinasional, usaha Belanda, mengembangkan syarikat inovatif atau individu persendirian. Kami berusaha untuk membantu pelanggan kami dengan cara yang paling berkesan untuk mencapai tujuan mereka sambil mengambil kira persekitaran antarabangsa yang sering kompleks di mana mereka beroperasi dan mengembangkan perniagaan mereka.

Pelanggan kami berada di tengah-tengah segala yang kami lakukan. Law & More Oleh itu, komited sepenuhnya ke arah kecemerlangan sebagai asas di mana kita secara berterusan mengembangkan kredibiliti dan integriti profesional kita. Sejak awal kami berkomitmen untuk menarik peguam dan penasihat cukai yang berbakat dan berdedikasi yang memberikan hasil terbaik untuk pelanggan kami, yang kepuasannya berada di barisan hadapan siapa kami dan apa yang kami lakukan.

Artikel

Falsafah Kami

Dari segi sejarah, Belanda selalu menjadi bidang kuasa yang sangat menarik untuk menyusun aktiviti EU dan seluruh dunia dari, untuk melabur, mengembangkan dan menjalankan perniagaan. Belanda terus menarik sebilangan besar syarikat multinasional teknologi dan canggih serta "warganegara dunia".

Kami Pelanggan Korporat praktik ini memfokuskan kepada pelbagai syarikat yang aktif di peringkat antarabangsa seperti syarikat awam dan swasta yang diperbadankan di Belanda dan merentas sempadan.

Pelanggan Swasta amalan Law & More memberi tumpuan kepada bantuan individu dan keluarga antarabangsa, yang menyusun aktiviti perniagaan mereka melalui bidang kuasa Belanda. Pelanggan antarabangsa kami berasal dari pelbagai negara dan latar belakang. Mereka adalah usahawan yang berjaya, ekspatriat yang berkelayakan dan keperibadian lain dengan minat dan aset di pelbagai bidang kuasa.

Pelanggan Korporat dan Swasta kami sentiasa mendapat kualiti perkhidmatan perundangan yang disesuaikan, berdedikasi dan sulit, yang direka khusus untuk memenuhi keperluan dan keperluan mereka.

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Peguam at
Peguam Undang-undang

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More