PERSATUAN BAR BELANDA

Logo NOVA

Persatuan Peguam Belanda adalah organisasi profesional awam untuk profesion undang-undang. Untuk kepentingan pentadbiran keadilan yang tepat, Persatuan Peguam mempromosikan praktik yang betul dari profesion perundangan dan memantau kualiti layanan yang diberikan oleh pengacara.

Persatuan Peguam dibentuk oleh semua peguam di Belanda. Di samping itu, Belanda dibahagikan secara sah menjadi sebelas wilayah, yang mewakili bidang kuasa pengadilan. Semua peguam di wilayah di mana mereka mempunyai pejabat bersama membentuk Persatuan Peguam tempatan. Peguam dari Law & More sudah tentu ahli Persatuan Peguam tempatan dan nasional.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

Peguam at

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.