TERIMA KASIH UNTUK MENGHUBUNGI LAW & MORE

SEHINGGA MUNGKIN, KAMI AKAN MENGHANTAR JAWAPAN ANDA

APABILA ANDA PILIH LAW & MORE ANDA MEMILIH KEPUTUSAN YANG DIPERBUAT DENGAN UNDANG-UNDANG

Law & More adalah firma undang-undang Belanda yang dinamik dan pelbagai disiplin yang menasihati undang-undang korporat, komersial dan cukai Belanda dan berpusat di Eindhoven dan Amsterdam.

Dengan latar belakang korporat dan cukai, Law & More menggabungkan pengetahuan syarikat firma penasihat korporat dan cukai dengan perhatian terhadap perincian dan perkhidmatan khusus yang anda harapkan dari sebuah syarikat butik. Kami benar-benar antarabangsa dari segi skop dan sifat perkhidmatan kami dan kami bekerja untuk pelbagai pelanggan Belanda dan antarabangsa yang canggih, dari syarikat dan institusi hingga individu.

Law & More mempunyai pasukan pengacara dan penasihat cukai pelbagai bahasa yang berdedikasi dengan pengetahuan mendalam dalam bidang undang-undang kontrak Belanda, undang-undang korporat Belanda, undang-undang cukai Belanda, undang-undang pekerjaan Belanda dan undang-undang harta tanah antarabangsa. Syarikat ini juga pakar dalam penstrukturan aset dan aktiviti yang cekap cukai, undang-undang tenaga Belanda, undang-undang kewangan Belanda dan urus niaga harta tanah.