Kami secara aktif memberikan nasihat kepada pelanggan Belanda dan antarabangsa yang melabur dalam pelbagai harta tanah di Belanda, seperti hotel, resort, projek komersial dan portfolio kediaman.

TRANSAKSI HARTA DAN HARTA SEBENAR
MEMINTA SOKONGAN UNDANG-UNDANG

Urus Niaga Harta Tanah dan Harta Tanah

Undang-undang harta tanah terdiri daripada semua aspek undang-undang mengenai harta tak alih. Kami di Law & More berkemampuan untuk membantu anda dengan nasihat undang-undang apabila timbul pertanyaan atau konflik mengenai pembelian dan penjualan harta tanah tidak alih. Selain itu kami dapat memberi anda nasihat undang-undang mengenai bidang undang-undang sewa.

Selanjutnya, pelanggan Belanda dan antarabangsa dari Law & More dibantu dan dinasihatkan dalam menyusun pelaburan harta tanah Belanda dan antarabangsa mereka dengan cara yang paling menguntungkan cukai menggunakan pendekatan pelbagai bidang kuasa. Kepakaran kami bermula dari pemerolehan apartmen untuk kegunaan peribadi hingga berunding dalam urusan harta tanah dan harta tanah yang kompleks.

Kami secara aktif memberikan nasihat kepada pelanggan Belanda dan antarabangsa yang melabur dalam pelbagai harta tanah di Belanda, seperti hotel, resort, projek komersial dan portfolio kediaman.

Undang-undang sewa

Law & More membantu penyewa dan tuan tanah dalam mencegah dan menyelesaikan masalah undang-undang. Serta dengan sewa kediaman seperti dengan sewa bangunan untuk kedai dan bangunan kantor. Penyewa dan tuan tanah mempunyai tanggungjawab undang-undang khas. Ini mengandung watak mengatur yang bermaksud bahawa pihak-pihak dapat menggantinya dengan mereka perjanjian sendiri. Selain itu, ada peruntukan wajib dalam undang-undang sewa. Seseorang tidak boleh berbeza dengan peraturan ini, yang terutama bermaksud melindungi penyewa kerana pihak yang lemah, secara kontrak. Sekiranya anda diposisikan dalam situasi di mana rakan anda tidak mematuhi perjanjiannya, ada beberapa tindakan yang dapat dilakukan. Dalam kes sedemikian, anda boleh mempercayai kami kerana memberi anda nasihat undang-undang yang anda perlukan.

Contoh subjek yang boleh kami bantu:

• merangka perjanjian sewa sekiranya anda pemilik tanah
• pertikaian mengenai penjelasan perjanjian
• melakukan tindakan sekiranya penyewa atau tuan tanah tidak bertindak mematuhi perjanjian yang dibuat
• penamatan perjanjian sewa

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

 Hubungi +31 40 369 06 80

Perkhidmatan dari Law & More

Undang-undang Korporat

Undang-undang Korporat

Setiap syarikat adalah unik. Oleh itu, anda akan menerima nasihat undang-undang yang berkaitan langsung dengan syarikat anda

Notis ingkar

Peguam sementara

Perlukan peguam buat sementara waktu? Berikan sokongan undang-undang yang mencukupi terima kasih kepada Law & More

Peguambela

Undang-undang imigresen

Kami menangani perkara yang berkaitan dengan kemasukan, tempat tinggal, pengusiran dan orang asing

Perjanjian pemegang saham

Undang-undang perniagaan

Setiap pengusaha harus berurusan dengan undang-undang syarikat. Persiapkan diri anda dengan baik untuk ini.

"Law & More peguam
terlibat dan
dapat berempati dengan
masalah pelanggan ”

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 (0) 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel kepada kami:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl