Undang-undang Eropah (EU)

Belanda adalah negara anggota Kesatuan Eropah. Di banyak bidang, undang-undang Belanda berasal dari perundangan Eropah. Juga, undang-undang EU dapat diterapkan secara langsung di Belanda. Akibatnya, ada kemungkinan besar perusahaan dihadapkan dengan undang-undang EU.

Di dalam Kesatuan Eropah, empat kebebasan ditetapkan: pergerakan bebas orang, barang, perkhidmatan dan modal. Negara tidak dibenarkan campur tangan secara diskriminasi. Keempat kebebasan tersebut diperinci lebih lanjut dalam arahan dan peraturan yang berbeza. Law & More dapat menasihati anda jika ada pertanyaan terkait dengan penerapan arahan dan peraturan atau mengenai hubungan antara undang-undang Belanda dan undang-undang EU

Tambahan pula, perusahaan tidak dibenarkan membatasi, mengganggu atau memalsukan persaingan di dalam Kesatuan Eropah. Perjanjian dengan pesaing dan agensi dan perjanjian pengedaran harus diteliti, untuk mengelakkan pelanggaran undang-undang EU. Pakar di Law & More mempunyai pengetahuan terkini mengenai perundangan EU; mereka dapat membantu merangka kontrak dan memulakan prosiding undang-undang. Pasukan kami juga bersedia melayani anda ketika anda berurusan dengan pengambilalihan atau penggabungan yang besar di mana perundangan EU terlibat.

Mentaliti yang tidak masuk akal 

Pasukan Law and More secara proaktif memikirkan penyelesaian untuk pelanggan mereka dan akan melihat di luar aspek undang-undang dari suatu situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan mengatasinya dengan cekap. Oleh kerana mentaliti kami yang tidak masuk akal dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan boleh bergantung pada penglibatan rapat dan sokongan undang-undang yang cekap.

Hubungi Kami

Sekiranya ada pertanyaan yang timbul atau jika Anda memiliki masalah mengenai Undang-Undang Eropah, jangan ragu untuk menghubungi mr. Tom Meevis, peguam di Law & More melalui [e-mel dilindungi], atau mr. Maxim Hodak, peguam di Law & More melalui [e-mel dilindungi], atau hubungi +31 (0) 40-3690680.

Law & More B.V.