MEMERLUKAN PEGUAM Eropah (EU)?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More tersedia pada hari Isnin hingga Jumaat
dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu dari jam 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil
dengan rancangan tindakan yang sesuai

Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan kami
mengesyorkan kami dan kami dinilai secara purata dengan 9.4

/
Undang-undang Eropah (EU)
/

Undang-undang Eropah (EU)

Belanda adalah negara anggota Kesatuan Eropah. Di banyak bidang, undang-undang Belanda berasal dari perundangan Eropah. Juga, undang-undang EU dapat diterapkan secara langsung di Belanda. Akibatnya, ada kemungkinan besar perusahaan dihadapkan dengan undang-undang EU.

Di dalam Kesatuan Eropah, empat kebebasan ditetapkan: pergerakan bebas orang, barang, perkhidmatan dan modal. Negara tidak dibenarkan campur tangan secara diskriminasi. Keempat kebebasan tersebut diperinci lebih lanjut dalam arahan dan peraturan yang berbeza. Law & More dapat menasihati anda jika ada pertanyaan terkait dengan penerapan arahan dan peraturan atau mengenai hubungan antara undang-undang Belanda dan undang-undang EU

Tambahan pula, perusahaan tidak dibenarkan membatasi, mengganggu atau memalsukan persaingan di dalam Kesatuan Eropah. Perjanjian dengan pesaing dan agensi dan perjanjian pengedaran harus diteliti, untuk mengelakkan pelanggaran undang-undang EU. Pakar di Law & More mempunyai pengetahuan terkini mengenai perundangan EU; mereka dapat membantu merangka kontrak dan memulakan prosiding undang-undang. Pasukan kami juga bersedia melayani anda ketika anda berurusan dengan pengambilalihan atau penggabungan yang besar di mana perundangan EU terlibat.

Firma guaman masuk Eindhoven and Amsterdam

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Mentaliti yang tidak masuk akal 

Pasukan Law and More secara proaktif memikirkan penyelesaian untuk pelanggan mereka dan akan melihat di luar aspek undang-undang dari suatu situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan mengatasinya dengan cekap. Oleh kerana mentaliti kami yang tidak masuk akal dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan boleh bergantung pada penglibatan rapat dan sokongan undang-undang yang cekap.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

10
Mieke
Hoogeloon

Peguam kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi Privasi
Law & More B.V.