MEMERLUKAN PEGUAM PERNIAGAAN?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Komunikasi yang baik dan pantas

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

/
Peguam Perniagaan
/

Peguam Perniagaan

Adakah anda ingin menubuhkan syarikat? Atau adakah anda sudah menjadi usahawan? Sekiranya demikian, sudah tentu anda harus berurusan dengan undang-undang perniagaan. Pada saat penubuhan syarikat, anda harus menghadapi persoalan bentuk syarikat mana yang paling sesuai. Juga, semua jenis perjanjian harus dibuat. Selama bertahun-tahun banyak yang boleh berubah di dalam syarikat juga. Bentuk syarikat mungkin tidak sesuai lagi. Konflik mungkin timbul antara pemegang saham atau antara syarikat bersekutu. Atau mungkin syarikat anda tidak mempunyai aset cair yang mencukupi lagi. Law & More adalah pakar dalam bidang undang-undang perniagaan Belanda. Dari saat penubuhan hingga saat pembubaran syarikat, kami dapat memberi anda nasihat undang-undang dan fiskal.

Menu cepat

Undang-undang orang yang sah

Kami di Law & More dapat menolong anda memilih borang syarikat yang betul. Perbezaan dapat dibuat antara bentuk dengan keperibadian sah dan bentuk tanpa keperibadian sah. Sekiranya syarikat mempunyai keperibadian yang sah, ia dapat mengambil bahagian dalam transaksi undang-undang seperti orang biasa. Sekiranya syarikat anda dapat membuat perjanjian, memiliki harta benda dan hutang dan boleh dipertanggungjawabkan.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Peguam korporat kami bersedia untuk anda

Law and More

Sokongan undang-undang yang disesuaikan

Setiap perniagaan adalah unik. Itulah sebabnya anda akan menerima nasihat undang-undang yang berkaitan secara langsung dengan perniagaan anda.

Law and More

Kami boleh mengadili untuk anda

Sekiranya perkara itu berlaku, kami juga boleh mengadili anda. Hubungi kami untuk syarat.

Law and More

Kami adalah rakan sparring anda

Kami duduk bersama anda untuk merangka strategi.

Law and More

Menilai perjanjian

Peguam korporat kami boleh menilai perjanjian dan memberi nasihat mengenainya.

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Tadbir Urus Perbadanan

Apabila anda ingin menjalankan syarikat, anda perlu memilih borang syarikat. Bentuk undang-undang mana yang sesuai bergantung pada pelbagai faktor, seperti syarat penggabungan, keperibadian undang-undang, tanggungjawab bersama dan beberapa dan kemungkinan pertukaran saham. Dan bagaimana jika salah satu rakan kongsi am (VOF) mahu meninggalkan syarikat itu? Dan bagaimana dengan Flex-BV? Mata pelajaran ini diatur oleh undang-undang syarikat. Banyak perkara boleh diatur secara kontrak terlebih dahulu. Itulah sebabnya disarankan untuk melibatkan perkhidmatan peguam korporat sebelum menubuhkan syarikat.

Kerjasama

Adakah anda, sebagai syarikat, berhasrat untuk bekerjasama dengan syarikat lain dengan tujuan menjaga kedudukan pasaran anda? Atau, sebaliknya, dengan rancangan untuk memasuki pasaran baru? Sekiranya anda ingin membentuk pakatan strategik, kami boleh memberi nasihat mengenai risiko dan faedahnya. Selanjutnya, kita dapat, bersama-sama, mengetahui bentuk kerjasama apa yang sesuai.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Perkhidmatan yang sangat mesra pelanggan dan bimbingan yang sempurna!

Encik Meevis telah membantu saya dalam kes undang-undang pekerjaan. Dia melakukan ini, bersama pembantunya Yara, dengan profesionalisme dan integriti yang tinggi. Di samping kualitinya sebagai seorang peguam profesional, dia kekal pada setiap masa yang sama, manusia yang berjiwa, yang memberikan perasaan hangat dan selamat. Saya melangkah masuk ke pejabatnya dengan tangan di rambut saya, Encik Meevis segera memberi saya perasaan bahawa saya boleh melepaskan rambut saya dan dia akan mengambil alih mulai saat itu, kata-katanya menjadi perbuatan dan janjinya ditepati. Yang paling saya suka ialah direct contact, tak kira hari/masa, dia ada masa saya perlukan dia! Puncak! Terima kasih Tom!

Nora

Eindhoven

10

Cemerlang

Aylin adalah salah seorang peguam perceraian terbaik yang sentiasa dapat dihubungi dan memberikan jawapan dengan terperinci. Walaupun kami terpaksa menguruskan proses kami dari negara yang berbeza, kami tidak menghadapi sebarang kesulitan. Dia menguruskan proses kami Sangat cepat dan lancar.

Ezgi Balik

Harlem

10

Bagus Aylin

Sangat profesional dan sentiasa cekap dalam komunikasi. Bagus!

Martin

Lelystad

10

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

Mieke

Hoogeloon

10

Hasil yang cemerlang dan kerjasama yang menyenangkan

Saya membentangkan kes saya kepada LAW and More dan dibantu dengan cepat, baik hati dan lebih-lebih lagi dengan berkesan. Saya sangat berpuas hati dengan hasilnya.

Sabine

Eindhoven

10

Pengendalian kes saya yang sangat baik

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Aylin atas usahanya. Kami sangat gembira dengan hasilnya. Pelanggan sentiasa berada di tengah-tengahnya dan kami telah dibantu dengan baik. Berpengetahuan dan komunikasi yang sangat baik. Sangat mengesyorkan pejabat ini!

Sahin kara

Veldhoven

10

Sah berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan

Keadaan saya telah diselesaikan dengan cara di mana saya hanya boleh mengatakan bahawa hasilnya adalah seperti yang saya inginkan. Saya dibantu hingga berpuas hati dan cara Aylin bertindak boleh digambarkan sebagai tepat, telus dan tegas.

Arsalan

Mierlo

10

Semuanya tersusun rapi

Dari awal kami mempunyai klik yang baik dengan peguam, dia membantu kami berjalan dengan cara yang betul dan menghilangkan kemungkinan ketidakpastian. Dia jelas dan orang yang kami alami sebagai sangat menyenangkan. Dia menjelaskan maklumat itu dan melaluinya kami tahu apa yang perlu dilakukan dan apa yang diharapkan. Pengalaman yang sangat menyenangkan dengan Law and more, tetapi terutamanya dengan peguam yang kami ada hubungi.

Vera

Helmond

10

Orang yang sangat berpengetahuan dan mesra

Perkhidmatan yang sangat hebat dan profesional (undang-undang). Berkomunikasi dengan cara yang sama seperti yang dilakukan secara ringkas. Ik ben geholpen pintu dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Pendek kata, saya mempunyai pengalaman yang baik dengan pejabat ini.

Mehmet

Eindhoven

10

Besar

Orang yang sangat ramah dan perkhidmatan yang sangat baik ... tidak boleh mengatakan sebaliknya itu sangat membantu. Sekiranya ia berlaku saya pasti akan kembali.

Jacky

Bree

10

Peguam perniagaan kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Undang-undang PerniagaanPenggabungan dan pengambilalihan

Adakah anda bermaksud untuk menggabungkan syarikat anda dengan syarikat yang lain, kerana anda ingin merangsang pertumbuhan misalnya? Kemudian ada tiga jenis penggabungan: penggabungan syarikat, penggabungan saham dan penggabungan undang-undang. Mana yang paling sesuai untuk syarikat anda bergantung pada keadaan tertentu. Law & More peguam boleh menasihati anda mengenai perkara ini.

Kadang kala syarikat lain mungkin berminat dengan syarikat anda. Ini dapat menawarkan anda untuk menjual perniagaan anda kepadanya. Sekiranya anda berhasrat untuk menerima permintaan ini, maka kami dapat memberi anda nasihat terlebih dahulu. Kami juga boleh berunding untuk anda.

Sekiranya syarikat tidak mahu sahamnya dijual dan penerima pindahan menghampiri para pemegang saham, kita bercakap mengenai pengambilalihan yang memusuhi. Kami tahu bagaimana melindungi syarikat anda dalam situasi seperti itu dan dapat membantu anda dengan nasihat undang-undang.

Selain itu, adalah mustahak anda melakukan usaha yang wajar, terutama jika anda sebagai syarikat membeli syarikat lain. Anda mahu semua maklumat yang diperlukan untuk membuat pilihan yang tepat mengenai penggabungan atau pengambilalihan.

Peguam korporat dari Law & More akan memberi anda perundingan undang-undang yang mendalam mengenai syarikat anda. Kami menerjemahkan undang-undang menjadi praktikal, supaya anda benar-benar dapat memanfaatkan nasihat kami. Pendek kata, Law & More boleh memberi anda bantuan undang-undang dalam perkara berikut:

  • penubuhan syarikat
  • membiayai
  • kerjasama antara syarikat
  • penggabungan dan pengambilalihan
  • berunding dan bertikai apabila melibatkan konflik antara pemegang saham dan/atau syarikat bersekutu
  • liabiliti pengarah

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & More - maxim.hodak@lawandmore.nl

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.