MEMERLUKAN PEGUAM ANTARABANGSA?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Pendekatan peribadi

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

Peguam Antarabangsa

Melakukan perniagaan bermaksud melintasi sempadan. Bagaimana jika timbul pertikaian? Mahkamah mana yang berwibawa untuk menyelesaikan pertikaian? Undang-undang mana yang berlaku untuk pertikaian?

Kadang-kadang, kesimpulannya adalah bahawa mahkamah Belanda harus menerapkan undang-undang antarabangsa atau sebaliknya. Untuk mengelakkan keadaan ini, kami membantu klien Belanda dan antarabangsa dalam perundingan dan penyusunan perjanjian sehingga jelas prosedur mana yang harus diikuti jika terjadi perselisihan.

Kami berpengalaman luas dalam proses perundangan Belanda, antarabangsa, proses timbang tara dan penyelesaian pertikaian. Sekiranya prosiding berlangsung di negara lain selain Belanda, kami bekerjasama dengan peguam yang boleh dipercayai, memastikan bahawa kepentingan pelanggan kami dipertahankan dengan betul.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

RAKAN PENGURUS / PENYELARAS

tom.meevis@lawandmore.nl

Peguam perniagaan keluarga kami bersedia untuk anda

Peguam korporat

Setiap syarikat adalah unik. Oleh itu, anda akan menerima nasihat undang-undang yang berkaitan secara langsung untuk syarikat anda.

Sekiranya perkara itu berlaku, kami juga boleh mengadili anda. Hubungi kami untuk syarat.

Kami duduk bersama anda untuk merangka strategi.

Setiap pengusaha harus berurusan dengan undang-undang syarikat. Persiapkan diri anda dengan baik untuk ini.

"Law & More peguam
terlibat dan boleh berempati
dengan masalah klien”

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Peguam antarabangsa kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Subsidi

Pemberian subsidi bermaksud anda berhak mendapat sumber kewangan dari badan pentadbiran untuk tujuan membiayai aktiviti tertentu. Pemberian subsidi selalu mempunyai asas yang sah. Selain menetapkan peraturan, subsidi adalah instrumen yang digunakan pemerintah. Dengan cara ini, pemerintah merangsang tingkah laku yang diinginkan. Subsidi sering dikenakan syarat. Syarat-syarat ini dapat diperiksa oleh pemerintah untuk melihat apakah syarat tersebut dipenuhi.

Banyak organisasi bergantung pada subsidi. Namun dalam praktiknya, kebiasaannya subsidi ditarik oleh pemerintah. Anda boleh memikirkan keadaan yang diturunkan oleh kerajaan. Perlindungan undang-undang juga tersedia terhadap keputusan pembatalan. Dengan membantah penarikan subsidi, Anda dapat, dalam beberapa hal, memastikan hak Anda untuk memperoleh subsidi tetap terjaga. Adakah anda ragu-ragu jika subsidi anda ditarik secara sah atau adakah anda mempunyai pertanyaan lain mengenai subsidi kerajaan? Jangan ragu untuk menghubungi peguam pentadbiran Law & More. Kami dengan senang hati akan memberitahu anda mengenai pertanyaan anda mengenai subsidi kerajaan.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh lakukan untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven and Amsterdam?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:
Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl

Law & More