PASUKAN KAMI

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Dalam Law & More, Tom berurusan dengan amalan umum. Dia adalah perunding dan litigator pejabat.

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Dalam Law & More Maxim memberi tumpuan kepada melayani pelanggan dari pasaran Eurasia di Belanda dalam bidang undang-undang korporat Belanda, undang-undang komersial Belanda, undang-undang perdagangan antarabangsa, kewangan korporat dan penggabungan dan pengambilalihan, penubuhan dan pengurusan projek antarabangsa yang kompleks dan struktur cukai / kewangan.
Dalam Law & More, Ruby adalah pakar dalam undang-undang kontrak, undang-undang korporat dan perkhidmatan undang-undang korporat. Dia juga boleh diambil sebagai peguam syarikat untuk syarikat anda.

Aylin Selamet.

Peguam at

Dalam Law & More, Aylin terutama bekerja di bidang undang-undang peribadi dan keluarga, undang-undang pekerjaan dan undang-undang migrasi.

Sevinc Hoeben-Azizova

Penasihat Undang-undang

Dalam Law & More, Sevinc menyokong pasukan di mana perlu dan menangani pelbagai masalah undang-undang dan penyusunan (prosedur) dokumen. Selain bahasa Belanda dan Inggeris, Sevinc juga berbahasa Rusia, Turki dan Azeri.

Max Mendor

Pengurus Pemasaran

 

Max Mendor, seorang pakar yang mahir dengan pelbagai kebolehan teknikal yang komprehensif, mempunyai pemahaman yang mendalam tentang organisasi dan pengurusan syarikat. Sebagai Pengurus Media dan Pemasaran di Law & More, beliau memainkan peranan penting dalam meningkatkan keterlihatan dan reputasi firma. Dengan dedikasinya untuk mengikuti trend industri terkini dan memanfaatkan strategi termaju, kepakaran Max telah memainkan peranan penting dalam memacu pertumbuhan dan kejayaan firma.

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.