Pasukan kami

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

Dalam Law & More, Tom berurusan dengan amalan umum. Dia adalah perunding dan litigator pejabat.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Rakan / Peguambela

Dalam Law & More Maxim memberi tumpuan kepada melayani pelanggan dari pasaran Eurasia di Belanda dalam bidang undang-undang korporat Belanda, undang-undang komersial Belanda, undang-undang perdagangan antarabangsa, kewangan korporat dan penggabungan dan pengambilalihan, penubuhan dan pengurusan projek antarabangsa yang kompleks dan struktur cukai / kewangan.

Dalam Law & More, Ruby adalah pakar dalam undang-undang kontrak, undang-undang korporat dan perkhidmatan undang-undang korporat. Dia juga boleh diambil sebagai peguam syarikat untuk syarikat anda.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Peguam at

Dalam Law & More, Aylin terutama bekerja di bidang undang-undang peribadi dan keluarga, undang-undang pekerjaan dan undang-undang migrasi.

Foto Sevinc Hoeben-Azizova

Sevinc Hoeben-Azizova

Penasihat Undang-undang

Dalam Law & More, Sevinc menyokong pasukan di mana perlu dan menangani pelbagai masalah undang-undang dan penyusunan (prosedur) dokumen. Selain bahasa Belanda dan Inggeris, Sevinc juga berbahasa Rusia, Turki dan Azeri.

Dounia el Attari

Dounia el Attari

Penasihat Undang-undang

Dounia menyokong pasukan jika perlu dan menyediakan dokumen (sah). Dia sedang belajar program sarjana Undang-undang Perniagaan Eropah di Universiti Radboud di Nijmegen.

Foto Mendor Maks

Max Mendor

Pengurus Pemasaran

Dengan pelbagai kemahiran teknikal dan pengetahuannya mengenai organisasi dan pengurusan syarikat, Max adalah pengurus media dan pemasaran di Law & More.

Law & More B.V.