MEMERLUKAN PEGUAM PEKERJAAN?
TANYA BANTUAN UNDANG-UNDANG

PEGAWAI KAMI ADALAH SPESIALIS DALAM UNDANG-UNDANG DUTCH

Diperiksa Jelas.

Diperiksa Peribadi dan mudah diakses.

Diperiksa Kepentingan anda dahulu.

Mudah diakses

Mudah diakses

Law & More disediakan pada hari Isnin hingga Jumaat dari jam 08:00 hingga 22:00 dan pada hujung minggu 09:00 hingga 17:00

Komunikasi yang baik dan pantas

Komunikasi yang baik dan pantas

Peguam kami mendengar kes anda dan tampil dengan pelan tindakan yang sesuai
Komunikasi yang baik dan pantas

Pendekatan peribadi

Kaedah kerja kami memastikan bahawa 100% pelanggan mengesyorkan kami dan bahawa kami dinilai rata-rata dengan 9.4

/
Undang-undang Pekerjaan
/

Undang-undang Pekerjaan

Undang-undang pekerjaan adalah bidang undang-undang yang luas. Hak dan kewajiban diatur dalam kontrak kerja, peraturan pekerjaan, perjanjian kolektif, perundangan dan perundangan. Peguam pekerjaan dari Law & More berkelayakan dan terbiasa dengan perundangan dan perundangan semasa.

Menu cepat

Isu undang-undang pekerjaan sering mempunyai akibat yang besar bagi majikan dan pekerja. Itulah sebabnya penting bahawa anda dibantu oleh peguam undang-undang pekerjaan yang pakar dan berpengalaman. Bagaimanapun, nasihat undang-undang yang baik mengenai undang-undang pekerjaan terlebih dahulu dapat menjadi penentu untuk masa depan. Malangnya, konflik tidak selalu dapat dicegah, misalnya sekiranya pemecatan, penyusunan semula atau ketiadaan kerana penyakit. Situasi seperti ini sangat tidak menyenangkan dan beremosi dan boleh merosakkan hubungan pekerjaan antara majikan dan pekerja. Sekiranya anda bermasalah dengan konflik pekerjaan, Law & More dengan senang hati akan membantu anda mengambil langkah yang betul.

Aylin Selamet.

Aylin Selamet.

PEGUAM

aylin.selamet@lawandmore.nl

"Law & More peguam terlibat
dan boleh berempati dengan
masalah pelanggan ”

Nasihat undang-undang

Law & More menawarkan bantuan kepada perniagaan, eksekutif berkanun, majikan dan pekerja dalam bidang undang-undang pekerjaan. Pasukan kami memberikan nasihat undang-undang dan akan mengadili jika perlu.

Contoh topik yang ingin kami bantu:

 • merangka dan menilai kontrak pekerjaan swasta dan kolektif;
 • penamatan kontrak pekerjaan untuk majikan dan pekerja;
 • bantuan mengenai pertikaian pekerjaan
 • menyediakan fail kakitangan
 • prosedur pemecatan
 • isu berkaitan tuntutan gaji
 • peninggalan
 • isu mengenai perjanjian kolektif
 • bercuti dan cuti
 • penyakit dan integrasi semula
 • penentuan bersama
 • liabiliti majikan dan pekerja.

Apa yang pelanggan katakan mengenai kami

Perkhidmatan yang sangat mesra pelanggan dan bimbingan yang sempurna!

Encik Meevis telah membantu saya dalam kes undang-undang pekerjaan. Dia melakukan ini, bersama pembantunya Yara, dengan profesionalisme dan integriti yang tinggi. Di samping kualitinya sebagai seorang peguam profesional, dia kekal pada setiap masa yang sama, manusia yang berjiwa, yang memberikan perasaan hangat dan selamat. Saya melangkah masuk ke pejabatnya dengan tangan di rambut saya, Encik Meevis segera memberi saya perasaan bahawa saya boleh melepaskan rambut saya dan dia akan mengambil alih mulai saat itu, kata-katanya menjadi perbuatan dan janjinya ditepati. Yang paling saya suka ialah direct contact, tak kira hari/masa, dia ada masa saya perlukan dia! Puncak! Terima kasih Tom!

Nora

Eindhoven

10

Cemerlang

Aylin adalah salah seorang peguam perceraian terbaik yang sentiasa dapat dihubungi dan memberikan jawapan dengan terperinci. Walaupun kami terpaksa menguruskan proses kami dari negara yang berbeza, kami tidak menghadapi sebarang kesulitan. Dia menguruskan proses kami Sangat cepat dan lancar.

Ezgi Balik

Harlem

10

Bagus Aylin

Sangat profesional dan sentiasa cekap dalam komunikasi. Bagus!

Martin

Lelystad

10

Pendekatan yang mencukupi

Tom Meevis terlibat dalam kes itu sepanjang, dan setiap soalan yang ada di pihak saya telah dijawab dengan cepat dan jelas olehnya. Saya pasti akan mengesyorkan firma itu (dan Tom Meevis khususnya) kepada rakan, keluarga dan rakan perniagaan.

Mieke

Hoogeloon

10

Hasil yang cemerlang dan kerjasama yang menyenangkan

Saya membentangkan kes saya kepada LAW and More dan dibantu dengan cepat, baik hati dan lebih-lebih lagi dengan berkesan. Saya sangat berpuas hati dengan hasilnya.

Sabine

Eindhoven

10

Pengendalian kes saya yang sangat baik

Saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Aylin atas usahanya. Kami sangat gembira dengan hasilnya. Pelanggan sentiasa berada di tengah-tengahnya dan kami telah dibantu dengan baik. Berpengetahuan dan komunikasi yang sangat baik. Sangat mengesyorkan pejabat ini!

Sahin kara

Veldhoven

10

Sah berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan

Keadaan saya telah diselesaikan dengan cara di mana saya hanya boleh mengatakan bahawa hasilnya adalah seperti yang saya inginkan. Saya dibantu hingga berpuas hati dan cara Aylin bertindak boleh digambarkan sebagai tepat, telus dan tegas.

Arsalan

Mierlo

10

Semuanya tersusun rapi

Dari awal kami mempunyai klik yang baik dengan peguam, dia membantu kami berjalan dengan cara yang betul dan menghilangkan kemungkinan ketidakpastian. Dia jelas dan orang yang kami alami sebagai sangat menyenangkan. Dia menjelaskan maklumat itu dan melaluinya kami tahu apa yang perlu dilakukan dan apa yang diharapkan. Pengalaman yang sangat menyenangkan dengan Law and more, tetapi terutamanya dengan peguam yang kami ada hubungi.

Vera

Helmond

10

Orang yang sangat berpengetahuan dan mesra

Perkhidmatan yang sangat hebat dan profesional (undang-undang). Berkomunikasi dengan cara yang sama seperti yang dilakukan secara ringkas. Ik ben geholpen pintu dhr. Tom Meevis en mw. Aylin Selamet. Pendek kata, saya mempunyai pengalaman yang baik dengan pejabat ini.

Mehmet

Eindhoven

10

Besar

Orang yang sangat ramah dan perkhidmatan yang sangat baik ... tidak boleh mengatakan sebaliknya itu sangat membantu. Sekiranya ia berlaku saya pasti akan kembali.

Jacky

Bree

10

Peguam Pekerjaan kami sedia membantu anda:

Pejabat Law & More

Majikan

Sebagai majikan, anda menghadapi masalah undang-undang pekerjaan setiap hari. Anda harus membuat kontrak pekerjaan, berhadapan dengan pekerja yang tidak berfungsi atau sakit dan konflik buruh atau syarikat anda mungkin perlu menyusun semula kerana keadaan pasaran yang berubah. Adakah anda tahu dengan tepat apa hak dan kewajipan anda? Apa sahaja yang anda hadapi, kami dengan senang hati akan membantu anda. Bagaimanapun, strategi undang-undang buruh yang baik sangat penting bagi syarikat yang sihat.

pekerja

Sebagai pekerja, anda harus mematuhi undang-undang buruh, baik yang diminta maupun yang tidak diminta. Fikirkan untuk menerima dan menandatangani kontrak pekerjaan, klausa bukan persaingan dan hak dan kewajipan anda sekiranya sakit dan diberhentikan. Kami dengan senang hati akan membantu anda dengan sebarang masalah undang-undang pekerjaan yang anda perlukan.

Undang-undang pekerjaanBerguna, mencukupi dan Telus

Selain nasihat pakar, anda juga ingin menerima nasihat undang-undang yang cepat. Kami menyedari ini dan terbiasa bekerja dengan cepat dan tepat. Kami memastikan bahawa kami mudah dijangkau dan dapat dengan cepat memberi anda nasihat praktikal dan pakar. Anda boleh bergantung pada kami untuk mendapatkan nasihat tepat yang ringkas dan jelas.

Cara kita bekerja adalah telus dan berorientasikan penyelesaian. Kami memulakan perbincangan dengan anda untuk membincangkan kes anda, keinginan anda, kemungkinan undang-undang dan gambaran kewangan. Kami kemudian akan menentukan strategi pasti setelah berunding dengan anda. Setiap langkah dibincangkan dengan anda, sehingga anda tidak akan menghadapi kejutan.

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Tetapan privasi
Kami menggunakan kuki untuk meningkatkan pengalaman anda semasa menggunakan laman web kami. Sekiranya anda menggunakan Perkhidmatan kami melalui penyemak imbas, anda boleh menyekat, menyekat atau membuang kuki melalui tetapan penyemak imbas web anda. Kami juga menggunakan kandungan dan skrip dari pihak ketiga yang mungkin menggunakan teknologi pelacakan. Anda boleh memberikan persetujuan anda secara selektif di bawah untuk membenarkan penyisipan pihak ketiga tersebut. Untuk maklumat lengkap mengenai kuki yang kami gunakan, data yang kami kumpulkan dan cara kami memprosesnya, sila periksa kami Polisi
Law & More B.V.