Cukai di Belanda membimbangkan semua orang yang tinggal atau berurusan dengan Belanda. Kedua-dua negara Belanda dan Eropah (EU) memiliki sistem percukaian yang rumit yang terdiri daripada peraturan yang sukar dan perjanjian antarabangsa. Sistem percukaian Belanda, misalnya, mengetahui banyak jenis undang-undang dan cukai, seperti cukai pendapatan, cukai upah, cukai perolehan dan cukai korporat. Selain itu, semua sistem, peraturan dan perjanjian yang disebutkan sebelumnya dapat mempengaruhi sistem percukaian Belanda.

PERANCANGAN CUKAI ANTARABANGSA & NASIONAL
HUBUNGI LAW & MORE

Peguam Cukai

Cukai di Belanda membimbangkan semua orang yang tinggal atau berurusan dengan Belanda.

Kedua-dua negara Belanda dan Eropah (EU) memiliki sistem percukaian yang rumit yang terdiri daripada peraturan yang sukar dan perjanjian antarabangsa. Sistem percukaian Belanda, misalnya, mengetahui banyak jenis undang-undang dan cukai, seperti cukai pendapatan, cukai upah, cukai perolehan dan cukai korporat. Selain itu, semua sistem, peraturan dan perjanjian yang disebutkan sebelumnya dapat mempengaruhi sistem percukaian Belanda.

Sebelum memulakan perniagaan di Belanda setiap pengusaha harus diberi tahu mengenai aspek cukai Belanda dan tarif cukai Belanda. Adalah seni untuk menggunakan peraturan pajak secara optimum untuk membatasi tekanan percukaian Belanda ke tahap minimum.

Apa yang boleh Law & More lakukan untuk menolong anda?

Law & More penasihat cukai membantu mengembangkan struktur korporat yang betul untuk menikmati faedah cukai Belanda secara optimum. Belanda menyediakan rejim perjanjian cukai yang menguntungkan bagi syarikat multinasional dengan anak syarikat asing. Penggantian pengeluaran ke negara lain boleh membawa keuntungan cukai. Cukai berganda boleh dibatasi kerana banyak perjanjian cukai yang dimeterai oleh Belanda. Tarif import Belanda juga dapat dielakkan dalam banyak keadaan.

Law & More, bekerjasama dengan penasihat pajaknya dan bersama dengan pelanggannya, meneliti pilihan yang disediakan oleh undang-undang cukai Belanda dan EU. Sekiranya perlu, kami akan bekerjasama dengan penasihat cukai yang boleh dipercayai dan akauntan berdaftar di Belanda dan di bidang kuasa lain untuk memberikan nasihat dan penyelesaian terbaik kepada pelanggan Belanda dan antarabangsa kami.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Menguruskan Rakan Kongsi / Peguambela

 Hubungi +31 40 369 06 80

"Law & More peguam
terlibat dan
dapat berempati dengan
masalah pelanggan ”

Mentaliti yang tidak masuk akal

Kami menyukai pemikiran kreatif dan melihat di luar aspek undang-undang dalam situasi. Ini semua berkaitan dengan inti masalah dan menyelesaikannya dalam masalah yang ditentukan. Kerana mentaliti dan pengalaman bertahun-tahun yang tidak masuk akal, pelanggan kami boleh bergantung pada sokongan undang-undang peribadi dan cekap.

Adakah anda ingin tahu apa Law & More boleh buat untuk anda sebagai firma guaman di Eindhoven?
Kemudian hubungi kami melalui telefon +31 40 369 06 80 atau hantarkan e-mel ke:

Encik. Tom Meevis, peguam bela di Law & More - [e-mel dilindungi]
Encik. Maxim Hodak, peguam bela di & Lagi - [e-mel dilindungi]

Law & More B.V.